tijdloos raffinement
Nicky Goossens
Creatie en realisatie van tijdloze, sfeervolle interieurs
Kom thuis in je ultieme droominterieur...

Al meer dan 20 jaar is het inrichten van interieurs mijn passie. De liefde voor mijn beroep en het continue streven naar vernieuwing en perfectie maken dat ik bij elk project steeds het beste van mezelf geef. Het stylen van een interieur draait om zoveel meer dan kleuren en meubilair kiezen, ook de materialen, texturen en verlichting hebben grote impact op de ruimte.

Ik ondersteun klanten bij het maken van de juiste keuzes. Bij mijn eerste bezoek breng ik al mijn stalen mee, stel ik de juiste kleuren, stoffen en raamdecoratie voor, geef ik raad hoe de ruimte best wordt ingedeeld, en hoe de meubelen best tot hun recht komen.

Indien nodig begeleid ik de klanten om de juiste meubelen en decoratie aan te kopen. Op deze wijze help ik hen bij het creƫren van een gezellig, tijdloos interieur. Als de transformatie en schilderwerken achter de rug zijn en alles piekfijn afgewerkt, plaatsen we de meubelen, hangen we de gordijnen op en vraag ik om even niet aanwezig te zijn.

Mijn grootste voldoening zijn de tranen van geluk wanneer zij erna hun woning betreden, de tevredenheid van mijn klanten staat voor mij steeds centraal.

Bekijk projecten
Graag meer vernemen over mijn aanpak of een afspraak maken?