Wat klanten zeggen
Klanten

Dank aan mijn lieve klanten voor de vele positieve reviews die ik de voorbije jaren mocht ontvangen.


Lieve Nicky,
Vandaag was het zalig opstaan in onze warme, gezellige keuken. Wat ben ik blij dat ik je jaren geleden leren kennen heb en al die jaren beroep kon doen op je ongelooflijke kennis en talenten, je bent een echt natuurtalent! Bij je advies mogen we eigenlijk nooit twijfelen want al wat je voorstelt is altijd perfect! Een dikke merci om er terug ons droomhuis van te maken! Het is prachtig!
Warme knuffels,
Rita & Benny Van WabbekeLieve Nicky,
Zo mooi... prachtig! Ik sta zelf te kijken hoe mooi het is... wat een mooi resultaat! Dankjewel voor alles, wij wonen hier zo graag. Echt een gezellige thuis! En dat dankzij jou, echt jij bent uniek!
Van harte,
Regine en DirkBeste Nicky,
Ik ben iedere morgen zo gelukkig dat we in zo een mooi interieur wonen, wij genieten er echt van. Ik ga je in de loop van de week bellen ivm de bureau
Groetjes,
ChristianeBeste Nicky,
Voor de 2e keer op rij vertrouwden we de volledige styling van onze nieuwe woning toe aan jou. Nicky, wat heb jij dit opnieuw verbluffend gedaan! Je ben een echte trendsetter. We zijn je voor het volledige parcours en resulaat uiterst dankbaar. Je staat ten volle achter jouw klanten. We zullen jouw unieke creatie dan ook volop koesteren en er ten volle van genieten.
Hartelijke groeten,
Omar en GeertLieve Nicky,
Dolgelukkig ben ik met mijn nieuwe interieur, al jaren droomde ik van een stijlvol, rustgevend interieur, maar dat lukte me niet alleen. Ik was blij dat jij het hef in handen nam, je voelde me direct aan. Soms moest je me over de streep trekken, maar daar ben ik nu heel blij om. Je zorgde voor een metamorfose, nog mooier dan ik had gedacht! Bovendien koester ik de aangename samenwerking met jou!
Van harte bedankt,
KristelBeste Nicky,
We zijn helemaal in de wolken met de make-over van onze woning. We hadden er alle vertrouwen in dat je stijl hetgene was dat wij zochten maar het eindresultaat is nog mooier dan we verwacht hadden. Op bepaalde punten moest je ons nog wel overtuigen, achteraf kunnen we enkel zeggen dat je volkomen gelijk had! Je hebt ons interieur omgetoverd tot een enorm warm huis. Alle kleuren, stoffen en materialen kloppen. Het is AF!
Dikke merci!Dag Nicky,
Bij deze wensen wij u hartelijk te bedanken voor al uw werk en inzet. Het is nu de 2e maal dat we met u werken en het is terug een schot in de roos! Je bent steeds vernieuwend en voelt perfect aan wat we graag zien. Soms heb je ons over de streep moeten trekken, maar steeds blij met de keuzes die we gemaakt hebben. Je bent zo gedreven in uw vak en ik weet dat als ik jou volg het de juiste keuze is. Dank ook voor uw geduld en professionaliteit. Je weet ook steeds de juiste accenten te leggen, wat mogelijk is binnen het budget. Dank ook voor uw vertrouwen en vriendschap.
Van harte,
Michael, Ria en WillemijnNicky Goossens ziet de invloed van de lockdown op het interieur positief. Mensen geven meer aandacht om van hun interieur een gezellig nestje te maken om zich thuis optimaal te kunnen ontspannen. Thuis genieten met het gezin staat centraal. De rode draad in het toekomstig interieur zijn nog steeds blinkende accenten. De kleur goud doet het nog steeds heel goed, en is in 2021 een blijver, meent Nicky. De strakkere modellen uit de Pure collectie zullen komend jaar in veel interieurs opduiken.
Artikel DaubyLieve Nicky en Marc,
Eerst en vooral een vrolijk paasfeest. Je wil niet weten hoe vaak ik al aan jullie heb gedacht in deze moeilijke periode, jij Nicky met je buitengewone smaak om ons interieur in een klein kasteeltje om te toveren, en jij Marc om meerdere keren naar Oostduinkerke alles te komen uitpakken met de glimlach, wat ben ik bijzonder blij jullie te hebben leren kennen om in deze periode zo mooi te kunnen wonen. Een mega dikke knuffel vanop afstand, hopelijk gauw een dikke knuffel van nabij, hou jullie goed!
Thx!Beste Nicky,
Wat ben ik blij met jouw interieuradvies. Ik droomde al een tijdje van een nieuw interieur, maar er alleen aan beginnen is niet evident. Jij nam onmiddellijk het heft in handen, gaf geweldig advies, lette op details waar ik zelf nooit zou aan gedacht hebben, maar je gaf mij ook ruimte voor aanpassingen, en voor mijn eigen mening. Het resultaat zijn warme, gezellige en stijlvolle ruimtes, waar ik met plezier in vertoef. Ook de bezoekers zijn helemaal ondersteboven van het resultaat. Je bent een straffe madame als interieurspecialist maar ook als mens, professioneel, warm en empatisch.
Dankjewel
GiletteBeste Nicky,
We zijn je ontzettend dankbaar voor wat je bij ons hebt gerealiseerd. De restyling van onze living kon niet beter gedaan worden. Alles is zo mooi in harmonie met mekaar, de kleuren van de muren, het behang, de gordijnen, de stoffen van de zetels, de tapijten, alles is van zeer hoge kwaliteit. Niet te geloven dat jij dat allemaal zo in je hoofd hebt zitten, en dan ook nog eens op ons wist over te brengen. Tijdens het shoppen was het me opgevallen hoe perfect je alles wist te combineren en telkens klopte het plaatje. Toch durf ik te zeggen dat je mij ook wel eens moest overtuigen om een bepaalde luchter of lamp te kopen, maar dat vertrouwen gaf je me door je professionele aanpak. Ook graag een woordje van dank aan het volledige team waar je mee samenwerkt, ook zij hebben schitterend werk verricht. Het geeft ons iedere morgen een gelukkig gevoel wanneer we onze living betreden en genieten er met de dag meer van. Zelfs onze vrienden blijven plakken, zo mooi en gezellig vinden ze ons interieur. Nicky je bent een genie in je vak.
Lieve groeten,
Jos en Christianedag Nicky,
Wow, meer kan ik niet zeggen, het is nu de 3e maal dat ik met u werk en het is terug prachtig geworden, zo rustgevend, jij bent een perfectioniste en goed in je vak. Het was leuk om terug met jou samen te werken, nogmaals dankuwel.
Liefs,
OliviaLieve Nicky,
Al sinds ik in mijn penthouse woon krijg ik zo veel complimenten. Je hebt zo mooie keuzes gemaakt, ben er zo blij om, heel gezellig en prachtig. Mijn dank is groot.
Liefs,
BertjeLieve Nicky,
Wat heb je toch talent, we zijn zo tevreden over alles. 
Je kwam bij ons binnen en in 4 uur wist je ons hele woning om te toveren met jouw fantastische ideeën.
We waren er zo onderste boven van , nu we het resultaat afgewerkt zien, zijn we nog meer onder de indruk van jouw kunnen. We zijn je enorm dankbaar lieve Nicky , CarineHoi Nicky,
Zo net Tijdloos Wonen gekocht, ziet er super uit jouw reportage, gefeliciteerd!Lieve Nicky,
Het is reeds voor de tweede maal dat we van uw advies en talenten gebruik hebben gemaakt.
Wij zijn je heel dankbaar voor je twee super realisaties, smaakvol, gezellig en vol klasse, iedereen die op bezoek komt is onder de indruk.
Nogmaals hartelijke dank en nog vele warme groetjes
Paulette en FrançoisLieve Nicky,
We willen je heel erg dank je wel zeggen voor ons prachtig interieur.
Met hart en ziel heb jij je voor ons ingezet om de perfecte thuis te creëren.
Het is zo fijn vertoeven nu in ons droomhuis. We geraken er maar niet op uitgekeken. Familie en vrienden die binnen komen vinden het ongelooflijk mooi.
Nicky, het eindresultaat overstijgt onze verwachtingen!
We zijn jou zo heel erg dankbaar.
Janick, en GuidoLieve Nicky,
Wij willen jou bedanken voor ons mooie interieur.
Het is gewoon schitterend! Telkens als we de woning binnenkomen, hebben we dat "WAAUW" gevoel. Prachtig en heel gezellig. Iedereen is vol lof van u.
Alle kleuren, meubelen, gordijnen, vormen een geheel. Je hebt oog voor het geheel en voor elk detail.
De passie die je hebt voor je werk en de harde inzet zijn niet te verwoorden, tevens is dit de warmte die je laat uitstralen in ons interieur.
Oprechte dank voor de inspanningen die je hebt geleverd en het subliem resultaat!
Liefs KKHoi Nicky,
Wat een mooie reportage van onze loft in Tijdloos Wonen. Je kan wel zien dat je heel goed werk geleverd hebt.
Ik hoop dat deze reportage voor nieuwe klanten een reden is om ook met jou hun inrichting te doen.
Het was voor jou wat moderner dan anders (omdat we dit aan jou hadden gevraagd), maar het is heel warm en gezellig geworden.
Wanneer we bezoek ontvangen, zijn ze allemaal helemaal weg van het interieur en geweldig uitzicht.
We zijn dan ook meer dan tevreden over jou en genieten elke dag van ons appartement.
Je hebt dit geweldig gedaan, dank voor de samenwerking!
Met vriendelijke groeten,
DymphieBeste Nicky,
Tijdens mijn zoektocht naar interieur ideeën kwam ik toevallig op jouw website terecht. Bij onze eerste ontmoeting veranderde jij ons bouwplan compleet, we waren volledig het noorden kwijt. Maar we hadden er vertrouwen in, en lieten alle keuzes aan jou over. Dit was een beslissing dat zich nu vertaald heeft tot een prachtig resultaat, een klasse vol ,warm interieur waar alles tot in detail op elkaar is afgestemd , een interieur waar men alleen maar zou kunnen van dromen. Bedankt voor al het harde werk Nicky, ook zeker niet te vergeten een dikke dankjewel aan jouw topteam!!!!
Dikke kus, Griet en KrisBeste Nicky,
We wonen hier super graag, is heel gezellig!
De mensen die binnenkomen zijn aan de grond genageld van verbazing, ze vinden het allemaal topklasse!
Dank je wel, groetjes van onsDag Nicky,
Ik dacht tijd voor verandering, maar ik wist niet hoe ik er moest aan beginnen. Een nieuwe sofa moest dringend aangekocht worden, en dan vond ik jou Nicky via internet.....
Je bent in één woord samengevat: gewel-dig. Je maakt de verwachtingen meer dan waar. Je wist onmiddellijk bij ons eerste aangename en hartelijke gesprek wat ik wilde. Je gaat echt op zoek naar de stijl die ik wilde. Net even out-of -the-box denken maakt u zo uniek! Je gaf me ideeën waar ik zelf nooit zou op gekomen zijn. Jouw enthousiasme werkt enorm aanstekelijk. Heel fijn om zoveel creativiteit en professionalisme gecombineerd te zien.
Nicky, je bent een bron een inspiratie voor elke interieur!
Bedankt!:-) AnnDag Nicky
graag wil ik je nogmaals laten weten hoe we genieten van ons prachtig interieur, het is echt subliem.
We hebben al in onze nieuwe eetkamer gegeten, aperitief gedronken in het salon, gezelschapspeeltjes gespeeld in het tussensalon dat jij hebt gecreëerd, en nu het vakantie is zijn wij ons lig hoek kwijt aan de meisjes . Ik ben nog steeds aan het bekomen, amaai zooooo mooi. Iedereen is sprakeloos......
Ik wil je van harte bedanken voor alles wat je voor ons hebt gerealiseerd, echt fantastisch!
Dikke Knuffel, van ons , Iris, Peter, en kinderenDag Nicky,
We hebben de feestdagen gevierd in ons nieuw interieur. Het was super, de gasten vonden het prachtig en wij hebben genoten van de gezelligheid en de warmte die ons interieur nu uitstraalt. Intussen hebben we elk ons plekje gevonden in de grote zetel.
Bedankt om van ons huis een warme thuis te maken!
Groetjes LiesbethDag Nicky,
Ik ben nog altijd even blij en super tevreden. Wat heb ik al kunnen genieten van mijn mooie huis.
We voelen ons de koning te rijk! Ondertussen al veel kijkers gehad en iedereen is het er over eens, ze vinden het allemaal 'prachtig'!
Vele groetjes, CarolineLieve Nicky,
Gisteren beleefden wij een ongelooflijke ervaring..... Het "binnenkomen" van ons droom appartement..
Wauw, wij stonden perplex, gewoonweg prachtig!!! Zo mooi... een droom... zo compleet en alles zo perfect... Super!!!
Wij zijn u dankbaar voor alles wat er gekozen, geleverd, en, geregelde werd, hetgeen niet zo evident is, zo een organisatie en planning... Proficiat!!!
Zo blij en gelukkig dat wij jou hebben ontmoet, je bent een geweldig persoon....!!!
Lieve Nicky, U bent een genie in jouw vak... TOPKLASSE...!!!!
Dank je wel voor alles...
Dirk en RegineBeste Nicky,
Ons interieur was na 20 Jaar echt aan opfrissing toe.
Door het enorme aanbod in alles wist ik niet heel goed welke kleuren en meubelen het best tot hun recht zouden komen. Al surfend ben ik uiteindelijk bij jou beland.
Wat jij Nicky van ons interieur hebt gemaakt is ongelofelijk! Wat ben ik blij dat ik bij jou ben terecht gekomen, "sympathieke Nicky"!
Reeds van onze eerste ontmoeting, had ik zo een goed gevoel bij jou, Nicky, je hebt een ongelofelijke gave om van een interieur een juweeltje te maken.
Je zag bij het eerste bezoek al, hoe alles ingedeeld en gecombineerd kon worden.
Het plaatje klopt dan ook volledig, alles past perfect bij elkaar.
Ons gezin voelde zicht onmiddellijk thuis in het nieuwe interieur.
Nicky, je hebt er een prachtplaatje van gemaakt! We zijn van plan volgend jaar de bovenverdieping op te frissen, en ik weet nu al zeker dat ik terug bij jou zal aankloppen.
Nogmaals bedankt voor alles Nicky, u bent een topdame!!!!
Familie Grulois-VanhoutteHoi Nicky,
De reacties waren fantastisch! Van zodra ons bezoek binnenkwam viel hun mond open van verbazing. Het resultaat is prachtig, gezellig, en stijlvol. Een huisje om THUIS t komen. Voor mij een droom dat de realiteit is geworden.
Bedankt Nicky om dit te helpen verwezenlijken!
Lieve Groetjes, KristienLieve Nicky,
Wil je met gans mijn hart bedanken, hoe gelukkig je ons hebt gemaakt, om een gezellig paleisje van onze woonst te maken . Je hebt zoveel gedrevenheid voor jouw vak, en dit zie je dan ook in de geslaagde interieurs die jij steeds weer creëert.
We zijn dan ook heel blij dat we je hebben gevolgd in de keuzes die je voorstelde (wat voor ons niet altijd even gemakkelijk was) maar uiteindelijk zien we het wel in, dat we beter luisteren naar een professional !!!
Dank je wel Nicky, AnnLiefste Nicky,
Toeval of niet , door een klik op de muis van mijn computer was jij de juiste persoon in mijn zoektocht.
Toen ik de eerste keer bij jou kwam met mijn bouwplan, was er nog wat werk aan de winkel, en heb je mij geholpen met de aanpassingen van binnen en buiten, terecht, want nu ben ik er heel blij om, dat ik toen de stap heb gezet om jou te contacteren.
ik vond het dan ook superleuk om met jou samen te werken Nicky.
Mijn man en ik, waren alle twee verbaasd en emotioneel, toen we onze woning binnen kwamen en zagen hoe mooi alles was.
Nicky, dank je wel voor alles, en dat je van ons huis een echte thuis hebt gemaakt! AnitaBeste Nicky,
Mijn vrouw vind het heel mooi, een geslaagde make over. Dit hadden we nooit zelf bijeen kunnen zoeken.
De ouders van Leen vinden het ook heel knap. Alles mooi in balans en de kleuren passen bij elkaar.
We zijn heel tevreden, vriendelijke groeten, Tom en LeenDag Nicky,
ik wil jouw bedanken voor de fijne dag vorige week! Het was absoluut een totaalbeleving, en het geeft steevast rust en thuis gevoel bij het thuis komen.
We vinden het prachtig, fijne groet,
JolienBeste Nicky,
Het is al weer 1,5 jaar geleden dat we met jouw hulp een super mooie woonkamer hebben gekregen. We genieten er nog steeds enorm van.
Wij zijn voornemens on onze keuken aan te pakken, en zouden graag weer jou hulp inroepen, omdat we zeker zijn dat we onze droomkeuken met jouw hulp zullen krijgen;
Alvast bedankt, groeten LindaLieve Nicky,
ik weet niet hoe ik moet beginnen om u te bedanken, duizend woorden wil ik u schrijven, maar dit is nog te weinig, ik ben zo gelukkig, niet te omschrijven wat je voor ons deed, je bent zo een lieve, getalenteerde en eerlijke vrouw, met zoveel passie voor haar werk, je inzet is niet te verwoorden, niks is jou teveel, de eindeloze energie die jij uitstraalt voor je werk, en zo perfectionist je toch bent. Ik ben u zo dankbaar, dat ik u leren kennen heb, ons interieur is zo gezellig door jou geworden, voor ons en waarschijnlijk en voor velen ben je 'een pareltje van goud'. Ik hoop dat we spoedig de tweede helft van onze woning kunnen afwerken, en dat zeker... weer met jou!!!! hartelijk dank lieve Nicky, tot gauw,
Iris xxxBeste Nicky,
vorig jaar startte onze zoektocht naar een interieurstylist(e) om ons huis van boven tot onder te renoveren. Al meerdere mensen waren de revue gepasseerd, maar nooit was er dat grote 'wauw' gevoel. Tot mijn vriend de website van Nicky ontdekte en hij me belde dat ik dringend eens een kijkje moest nemen. Alles wat we zochten vonden we bij haar. Warmte, harmonie, gezelligheid, rust, alles perfect op elkaar afgestemd. Nog dezelfde avond stuurde ik haar een mailtje en foto's van ons huis en kort daarna maakten we een afspraak om ons huis eens te komen bekijken. Ik had al gelezen over haar speciale aanpak en ook bij ons was dat niet anders. Ze kwam binnen en al na enkele minuten begon ze te vertellen hoe ze de kamers zou indelen en waar ze de meubels zou plaatsen. Ze liegt niet als ze zegt dat ze een huis kan aanvoelen en direct weet hoe het moet worden. Tijdens die eerste afspraak kregen we ook allerlei stalen te zien en kozen we kleuren, materialen en stoffen en na enkele uren was het hele plaatje compleet. Leuk, maar tegelijkertijd ook wel wat overweldigend.
Van Nicky moet je geen schetsen en tekeningen verwachten; het hele plan zit in haar hoofd. Als je met Nicky wil samenwerken is er maar een ding wat je moet doen en dat is haar jouw vertrouwen geven. Soms hadden we twijfels, maar achteraf bleken deze steeds onterecht. Ze weet heel goed wat ze doet. Winkelen met Nicky is een hele belevenis. Nog steeds ben ik verbaasd hoe ze uit het grote aanbod de juiste meubels en accessoires weet te kiezen, telkens rekening houdend met onze voorkeuren en wensen. Ik weet niet hoe ze het doet, maar alles wat werd uitgekozen past perfect bij elkaar. Ondertussen is de verbouwing enkele maanden achter de rug en in het begin was het wennen; het leek soms te mooi om waar te zijn. Maar nee, we hebben nu echt een interieur dat uit een boekje lijkt te komen en dat is dubbel en dik genieten. Een dikke proficiat aan Nicky en haar team. We wensen haar nog vele mooie projecten toe,
An en Joeri, Sint-Gillis-WaasLieve Nicky,
jouw fenomenale inzicht en fijne smaak maakten van ons huis een prachtige thuis. Als een goede fee kwam jij toe bij ons met zakken vol stoffen, staaltjes gordijnen, mini-tapijtjes,... en ideeën! Jij zag gewoon onmiddellijk hoe mooi alles ging worden... ongelooflijk. We volgden je volledig in jouw advies en gingen samen in zee. Na een drukke shopping-dag om alles bijeen te zoeken van meubels, zetels, prachtige interieurspulletjes …was het nu nog gewoon afwachten op de start van de werken. De bibliotheekkamer, woonkamer, keuken... alles werd aangepakt door jouw topteam! Het was ingrijpend maar alles verliep heel vlot. Het ultieme 'wauw-moment' op de dag van de oplevering, vergeten we nooit. Jouw werk, jouw inzicht,... we waren sprakeloos, het was een huis dat zo in een boekje kon staan! Alles klopt gewoon, de kleuren, raamdecoratie, meubels, kaders.... En dankzij jou genieten we nog iedere dag van ons sublieme interieur. Dank je, lieve Nicky, veel succes verder xxx, groetjes,
Sabien en MarcBeste Nicky,
we hadden een dikke week nodig om te bekomen van het resultaat en onze gevoelen in woorden neer te schrijven. Het voelt aan als een nieuwe start in ons leven. Ook de kinderen staan er steeds perplex van. Ja, het mag gezegd worden, je leverde samen met je ploeg vakmensen, prachtig werk. Een dikke pluim voor de samenwerking, van jouw schrijnwerker en schilder, en het respecteren van de tijdsspanne. Eerst waren we terughoudend en wouden we hier en daar dingen van ons oud interieur behouden, wat een geluk dat we jou ons vertrouwen hebben gegeven. De transformatie van ons interieur is dan ook verbluffend. Het is stijlvol, niet overdadig, en het geeft ons een huiselijk gevoel. Een dikke bedankt hiervoor en groetjes uit Lennik,
Josiane, Alaine, Carl, en CarolineBeste Nicky,
bedankt om ons interieur zo mooi en gezellig te maken. Alles past bij elkaar en het is een plezier om thuis te komen. Je hebt goed geluisterd naar onze wensen zoals een bureauplek in de living. Het is leuk om daar nu te werken en toch in de huiskamer te zitten. We kijken al uit naar de winter met de kaarsjes! Tot ziens,
AnnemieLieve Nicky,
wij hebben vandaag zo genoten van onze 'shop' dag... zo mooie dingen gezien en gekozen ...!!!! Het verkeer ging redelijk vlot, super... Wij willen u van harte bedanken voor uw tijd, gezelligheid, perfectie en zeker de goeie smaak, en keuzes... da's uniek, wij zullen alles grondig bekijken en laten u spoedig iets weten, veel lieve groeten,
Dirk en RegineDag Nicky,
Wat ben je toch een getalenteerde vrouw, met oog voor detail. Bij het eerste plaats bezoek voelde je onmiddellijk aan wat wij als klanten wilden , ik herinner mij nog mijn eerste woorden,  " ik wil een huis dat rust uitstraalt" Het resultaat is gewoonweg prachtig alles klopt: de kleurcombinaties, de raamdecoratie, meubelen, kortom alles klopt. Met trots zeg ik tegen mijn gasten, welkom!!! Want ons huis is een huis dat warmte en rust uitstraalt. Nicky een oprechte ' dank u wel' om van ons huis een thuis te maken.
xxx Yves, Inneke en KidsHoi Nicky,
We kunnen nog altijd niet beseffen dat we nu in een huis kunnen wonen dat uit de boekjes lijkt te komen. T'is wennen na zes maanden in de garage te wonen.
Dank je om alles tot in de puntjes op elkaar af te stemmen. Er zijn er weinig die kunnen wat jij kan. Een talent om te koesteren. Voor de resterende kamers zullen we jou in de toekomst zeker opnieuw contacteren. Groeten AnLiefste Nicky,
de kleurenkeuzes zijn weer prachtig, ik weet dat ik u blindelings mag vertrouwen, en je hebt het weer eens bewezen. Ook de schilder vond ons interieur, die jij jaren geleden hebt omgetoverd, heel mooi, waw, ik ben nog steeds heel tevreden, (luid uitspreken) : wat ben jij toch uniek, veeeeeeeel groetjes, ChrisBeste Nicky,
we zijn heel tevreden van het eindresultaat.
GuidoBeste Nicky,
ik begin nu pas te beseffen, wat je van ons huis hebt gemaakt, ik ben super gelukkig, wat jij voor ons hebt gedaan. We zijn dan ook heel tevreden. Zonder jouw hulp zou ons huis er niet zo mooi uitgezien hebben.
Hartelijk Dank, Katleen, JohanBeste Nicky,
dikke merci, onze collega's zijn erg onder de indruk van ons interieur!! Dikke chapeau, het is heel prachtig!
groetjes AnDag Nicky,
nog eens een dikke merci, het begint nu pas door te dringen. Onze woonst is prachtig en zou zonder uw inbreng veel minder geweest zijn. Dit zou ik nooit zelf kunnen, en ja, je kan gerust zeggen, heb vertrouwen in mij!Fantastisch wat je het gedaan, en dank je wel!!!!
Groetjes Katleen.Dag Nicky,
Ik wil je nog eens heel erg bedanken voor het fijn en en gezellige interieur dat je ons hebt bezorgd! Vele groetjes , KatrijnHallo lieve Nicky,
Het geeft zo een goed gevoel om iedere dag weer thuis te komen en snel alle taken te doen om dan zo lang mogelijk in onze nieuwe living te vertoeven. Heeeeeerlijk is dat!!!!!! We zijn zoooo blij dat we ons interieur samen met jou gerealiseerd hebben. Zonder jou was het ons helemaal niet gelukt. Het resultaat is echt verbluffend, klasse vol, niet overdadig , rust heerst. Iedereens mond valt open van 't moment dat ze de living binnen treden, wat een metamorfose!! We zijn jou enorm dankbaar Nicky en ja het mag gezegd worden, je een echte kei in wat je doet!!!
Lieve Groeten, Simone en GeorgesBeste Nicky,
niettegenstaande ons project er eentje was dat stap voor stop werd gerealiseerd, was ik zeer onder de indruk van het finale plaatje: elk puzzelstuk -van de kleur van de muren tot de kussentjes in de zetel viel mooi op zijn plaats, dit bewijst dat u zich met volledige aandacht en toewijding inzet om het droominterieur voor al uw klanten te verwezenlijken. We zijn uitermate tevreden over de samenwerking en hopen dat wij in de toekomst nog een beroep kunnen doen op uw expertise voor een volgend project. Wij laten intussen niet na om al onze gasten met veel trots te vertellen dat ons interieur van uw hand is.
Met hartelijke groeten,  Bernadette en EricBeste Nicky,
Ik wou je alvast al bedanken voor de reeks gerealiseerde werken!!! Ook al is er nog een ganse weg te gaan tot de definitieve afwerking, ik kan al volop genieten van wat er nu reeds veranderd is. We zijn blij dat we er opnieuw voor gekozen hebben na de realisatie van de beneden verdieping om  terug met jou samen te werken!!! Je bent top ! we zijn ook heel tevreden dat we (quasi) de volledige eerste verdieping aan een 'renovatie en herinrichting' onderworpen hebben. Je doet geweldig werk, en willen jou daarvoor bedanken! Ik hou me verder niet zoveel bezig met de beslissingen  en organisatie ea, en als ik dan zie dat alles zo goed verloopt en een dergelijk resultaat oplevert, ben ik een gelukkig mens! Bedankt daarvoor! Groetjes en alvast een prettige kerst gewenst,
Katrien, PatriciaBeste Nicky,
Wij zijn blij dat we jouw hulp al hebben ingeroepen toen we de plannen hadden van ons nieuwbouw, daardoor heb je de nodige dingen kunnen wijzigen, en heb je alle plaats die we hadden optimaal kunnen benutten. In de begin fase had ik het moeilijk om jou te volgen met de vernieuwde kleuren, maar nu ben ik blij dat ik je hierin volledig heb gevolgd. Ook de shopping is een dag om nooit te vergeten! Door jouw vakkundig advies is er ook geen enkele miskoop geweest, en ook heel belangrijk is dat er rekening gehouden is met ons budget. Voor ons in het onze droom geworden, waar we zalig vertoeven, en weer thuiskomen en super genieten. We zijn blij dat we jou gevonden hebben via de boeken van landelijk wonen, en zo de website van jou zagen, toen wisten we onmiddellijk: " wij willen dat Nicky ons nieuw huis zo inricht!" Dus bij deze ben je hartelijk bedankt voor de goede samenwerking en het prachtige inrichting, wij wensen jou nog veel succes in de toekomst.
Sabine en BartBeste Nicky, het resultaat is verbluffend!!! dank je
SimoneBeste Nicky,
Iedereen die langs komt is lovend. Uitspraken van "is voor in een boekje", tot "het plaatje klopt volledig". Wij zijn ook heel gelukkig met ons prachtige interieur.
vriendelijke groeten en dank je MoniqueDag Nicky, we voelen ons top in ons nieuwe interieur, het is een uiterst gezellige ruimte geworden waar we graag vertoeven. Bedankt voor het advies en de begeleiding, ik ben blij dat we dan toch met jou in zee zijn gegaan. Dank je wel Nicky!
KatrienDag Nicky,
Ik krijg telkens een warm gevoel als ik thuis kom. We zijn super tevreden over het resultaat. Iedereen die reeds langs kwam staat paf over het mooie interieur.
Prettig weekend, groetjes MoniqueBeste Nicky, het interieur bevalt ons prima! Ik sta nog vaak in bewondering en probeer me in te denken hoe het voordien was, ook de vrienden vonden het allemaal super gelukt!
Groetjes, KatrienBeste Nicky, alles goed met jou? de tijd vliegt snel he, de afwerkingsdag van mijn nieuwe interieur, herinner ik mij nog altijd, zeer goed , en zal ik voor altijd blijven koesteren.
Vriendelijke groeten , GeertDag Nicky, de living is gewoon schitterend, en al de reacties heel positief!! Ik ga elke morgen wanneer ik opsta eens kijken omdat ik  het nog niet helemaal kan vatten. Dat mijn man zo positief is, had ik nooit kunnen geloven. Hij was altijd de scepticus maar nu vertelt hij zelf tegen iedereen hoe mooi het is geworden.
Groeten, NancyBeste Nicky, dankzij jouw verfijnd styling talent, in ons droominterieur realiteit geworden, dankjewel Nicky, voor onze knusse thuis vanaf nu. Iedere keer wanneer we nu thuiskomen, kunnen we niet anders dan denken aan jouw schitterende spirit, je immer vernieuwende styling en aangename persoonlijkheid! Doe zo verder met mensen gelukkig te maken Nicky!!! Wanneer we kennissen hebben, die aan verbouwen of herinrichten zijn, geven we zeker jouw naam door!
Liefs, Nancy, Stefan, MartheGoede avond Nicky,
hoe gaat het met jou? We zijn bijna gewend aan ons nieuwe huis. De kennissen die bij ons op bezoek geweest zijn, vinden het allemaal prachtig ingericht! En dat vinden we zelf ook, misschien was onze reactie niet zoals je verwachte, Hollanders reageren misschien anders, een vriendelijke groet,
Leen en LindaDag Nicky,
Wij zitten nu inmiddels meer dan een maand in onze "nieuwe" living en nog steeds hebben we het whaah-effect! Ik heb je gevonden via internet en was onmiddellijk onder de indruk van jouw realisaties. Bij onze eerste afspraak stond ik echter wel sceptisch tegenover jouw manier van werken. Ik verwachtte een uitgetekend plan van de living, met afmetingen... maar op die manier werk jij niet. Het volledige concept zit in jou hoofd, dus jij verwacht veel vertrouwen van de klant. En dat heb ik moeten leren, stap voor stap, tot soms wel een grote ergernis voor jou. Ik had overal mijn twijfels, over het feit dat je de indeling van de living geswitcht had, over de haardkeuze.. de kleuren....Maar nu heb ik je leren kennen, en het volste vertrouwen, is allemaal meer dan goed gekomen! Wij genieten elke dag opnieuw van de gezelligheid en de warme sfeer die onze living uitstraalt. De reacties van het bezoek zijn allemaal super lovend! Graag willen we jou bedanken voor de fijnen samenwerking en het prachtig resultaat!
Groeten Cindy en JoHallo Nicky,
Vanaf het begin verliep onze samenwerking schitterend. Jouw Inzicht, kleurkennis en onuitputtelijke creativiteit leidde tot een overdonderend eindresultaat. Rust is wat we zochten, jij hebt ons dit gegeven. Een blindelings vertrouwen dat verdien je! Het resultaat is subliem! Dikke knuffel van ons ....
Koen, Katleen, Marie, MartheBeste Nicky,
Dank voor de mooie make-over van onze woonkamer. Het is gewoon prachtig!!! Lauren is nog altijd onder de indruk. We zijn heel tevreden. Geen woorden genoeg om je te bedanken.
Koen, Katleen, Lennert en LaurenBeste Nicky,
soms zegt een filmje zo veel meer dan woorden...Hieronder onze kortfilm. Het eerste wat Chloé zie toen ze binnenkwam was "wauw' mama en papa kei mooi!!!' den de duim van Chloé ging stevig de lucht in. Ze vindt het 'toppie' Wij trouwens ook . Wij zijn ons nieuwe interieur trouwens al heel goed gewoon, en zijn heel erg tevreden!! nog eens een dikke merci!!!  Groetjes Chloé, Natacha, DenisDag Nicky,
We zijn super tevreden. Top!!! Toen we je eerst ontmoet hebben waren we echt weg van je stijl. Nu hebben we echt een top huis: master bedroom, living, bureau, keuken en hall, allemaal prachtig getransformeerd. De eerste aanblik van ons nieuw interieur was zeer emotioneel en gaf de ganse familie kippenvel. We wisten dat we je advies moeten volgen en hebben dit ook gedaan - gelukkig!!!
Groetjes, ConnyDag Nicky, Heel erg bedankt! Ik ben nog steeds heel erg tevreden met mijn nieuwe interieur, en ook boven verveelt het geen seconde. Iedere keer als ik van een zakentrip uit een verouderd business hotel kom, denk ik, wat ben ik toch blij met mijn 5 sterren hotel thuis.
Veel succes alvast. HansBeste Nicky, een late reactie zou concluderen dat ik niet tevreden ben met het eindresultaat. Niks is minder waar!!! Ik was volledig overdonderd met het eindresultaat. Hoe je zelf een burgerwoning kan omtoveren tot eens stijlvol interieur. De eerlijkheid gebied me om te zeggen dat ik dergelijk mooi interieur niet gewoon ben, maar kwaliteit went snel. Het doet me deugd dat Nathalie gekozen heeft voor jou , want ontegensprekelijk beschik je over de juiste expertise en creativiteit. En Nathalie? Tja die straalt!!! Misschien nog het belangrijkste van al. Andermaal dank voor het goede werk(ook voor jouw team) En wens je verder veel succes toe met je toekomstige interieur uitdagingen.
Christian.Beste Nicky,
Terwijl ik geniet van mijn eerste avond in mijn nieuw interieur blijf ik overdonderd door al het moois dat jullie samen hebben gecreëerd da afgelopen maanden:  de fijnen details in de afwerking van de schilderwerken , de subliem gekozen verlichting met talloos mogelijke droomsfeercreaties, het pientere vakmanschap en inventieve toverschrijnwerk, en de met gevoelens gevonden harmonie en mooi gevonden perspectieven. Ik ben ervan overtuigd dat ik binnenkort nog veel moois zal mogen ontdekken dankzij jullie, perfectionisme, klasse en exclusiviteit. Oprecht dank voor jullie volle inzet en het sublieme resultaat. Hier zullen we nog lang van kunnen genieten.
Hartelijke groeten, GeertBeste Nicky,
gisteren kwamen we thuis na twee weken zon in Italië. Het regenweer hier was een domper, maar thuis komen in een fantastisch mooie en gezellige living maakt veel goed. Nog eens bedankt voor het schitterende werk dat je hebt geleverd!!!
Groeten LieveGoedemiddag Nicky,
Nathalie en wijzelf zijn in de wolken met haar supermooie kamer!!! Het is nog mooier geworden dan we hadden kunnen dromen, vooral de dressing en de grote boog vallen bij iedereen in de smaak. Nathalie vind het leuk te vertoeven in haar kamer, ze is zelf haar kleedjes aan het schikken en zit er graag wat te lezen, enz. Uiteraard heeft ze goed geslapen in haar nieuwe grote bed. En zoals gezegd, deze ervaring is voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de mooie ideeën voor de kamer en de uitwerking ervan, vele groetjes en prettig weekend,
Liesbeth, Yves, Nathalie, en OlivierDag Nicky,
ik heb ondertussen al veel "kijkers" gehad en ze zijn allemaal enthousiast, fijn eh, nu ben ik ff alleen, alle lampen aan, kaarsjes aan, schitterend gewoon, Merciekes he,
fijn weekend, AliceBeste Nicky,
Onze ouders waren met verstomming verslagen, het leuke is ook dat het niet alleen mooi is maar ook heel praktisch is. De zetel ligt zalige en het bureau werd al door iedereen gebruikt.
Groetjes , LIeveDag Nicky,
Wie had ooit gedacht dat we korte tijd nadat we jou en je gezin leerden kennen ook al kunnen genieten van een droominterieur dat jij realiseerde!!! De bank aan de tafel is een succes bij de kindjes en wij kunnen 's avonds tot rust komen in onze living die er veel ruimer uitziet. vrienden die ons interieur voor en na gezien hebben, kunnen hun ogen bij niet geloven, Un grand  merci, Nicky!!!Beste Nicky,
jij hebt voor mij en Ronald 12 mei 2014 als een onvergetelijke dag in ons geheugen kunnen markeren! Zowel emotioneel als vriendschappelijk as dit een speciaal moment.... Je belde ons op rond de middag met de melding " jullie mogen binnen komen" De deur van onze living ging open en onze monden vielen letterlijke open... mooi is eigenlijk te "gewoon", adembenemend is het juist woord want woorden kwamen we tekort om onze gevoelens te uiten. Enorm bedankt om voor ons een droom werkelijkheid te maken en dit is een compliment die recht uit ons hart komt!!!
Cindy, RonaldDag Nicky,
Het is een droom om in ons huis rond te lopen, die allen dankzij jouw professioneel advies, kleuren en kennis en samenstelling van materialen kon gerealiseerd worden.... Er zijn vrienden en familie komen kijken, iedereen is enorm onder de indruk, jouw naam gaat over de tong...
Alvast bedankt voor alles, KatleenBeste Nicky,
Mijn gasten vonden de make over absoluut geslaagd, vol klasse , volledig af! Vooral de lange zetel trok veel aandacht. De keuken vonden ze mooi geïntegreerd in de eetkamer, en de zeer mooie afwerking bij alles viel hen op, uiteraard de kristallen kaarsenluchter, en de volledige verlichting vonden ze heel exclusief.
vriendelijke groeten, en prettig lang weekend, GeertDag Nicky,
Ik was zo verrast op 7 mei, dat ik er stil van ben geworden. Het is nog beter dan verwacht. Het voelde direct zo goed aan, en vooral thuis aan. Iedereen is super enthousiast. We zouden het direct opnieuw doen. Wij zijn alleszins heel blij met onze nieuwe living, wij geven alvast jouw gegevens door aan al wie het wil horen!!!
Groetjes MarjanHallo Nicky,
Charlotte had deze morgen een klant van mij in de winkel, en die zei : wat een prachtige villa, jong en stijlvol interieur. Ze was volledig van haar sokken geblazen door het werk van NIcky, ze zei dat je een echt talent bent!!! en ze wil jou zeker voor haar volgende project. Is dat geen mooi compliment voor jou?
vele groetjes ,connyhallo Nicky,
Ik wou je vandaag nog eens zeggen hoe blij ik ben met mijn nieuw interieur.... gezelliger kan het echt niet zijn!!! Het is klasse vol en tijdloos. Zelf was ik er niet in geslaagd om zo een resultaat te bekomen.... Ik moest normaal weg gisterenavond voor een vergadering, maar ik heb het kunnen annuleren, zodat ik volop heb kunnen genieten in mijn zetel! Je hoort zeker nog van mij als mijn keuken een facelift moet krijgen. Duizend keren dan... groetjes Conny

 

 

Dag Nicky,
Ik wil je bedanken om van ons huis een thuis te maken. Elke keer opnieuw ben ik zo onder de indruk van wat jij het verwezenlijkt. Je hebt uit het niets van ons huis een pareltje gemaakt. Zo smaakvol, zo in harmonie met elkaar. Het is zelfs zo dat ik nu hunker om thuis te zijn, om te genieten van die knusse zetel, van de rust die ons interieur uitstraalt! Om rond te zien en vol verwondering te kijken naar al dat moois. Dit heb jij verwezenlijkt, onze dank hiervoor!!!
Veel liefs, Michèle, NoelDag Nicky,
Wij waren allebei al onder de indruk , maar Matisse, en Marjorie absoluut ook! Ze wilden zelf graag dat we ze met de ogen dicht binnen brachten, en dan tegen elkaar : oh kijk , waw, cool, je moet hier eens kijken, en hier....Ze vinden het super, de zetels zijn meteen uitgetest en goedgekeurd, nu is het pas echt gezellig, zeggen ze.
Dank voor alles, Isabelle en coBeste Nicky,
Onvoorstelbaar mooi, ongelofelijk,wauw, prachtig..... dat waren nog maar enkel uitingen van de mensen die al dit moois al kwamen bewonderen. Ik aanschouw dit nog met ongeloof dat dit nu werkelijk onze living is. Dit hadden we nooit ofte nimmer zelf kunnen realiseren. We zijn heel blij dat we met jou gewerkt hebben, ik kijk al uit naar het volgende. Een hele eer jou te leren kennen.....
Welgenegen, Katleen, Tom, Marie, en CharlotteBeste Nicky,
Onze eerst kennismaking met je stijl en werk was door lekker te gaan eten in restaurant L'Hommard Bizarre. Lekker eten is één van onze hobby's net als een mooi interieur. Toen we daar binnen kwamen hadden we direct een waaw gevoel en dachten we van wie heeft dit mooie interieur gerealiseerd? Gezelligheid, warmte, een oase van rust, cosy-gevoel bij elkaar zijn, genieten en gelukkig zijn. Ja dat is het gevoel dat wij terugvinden in jouw stijl. Het is altijd mijn droom geweest om met jou te mogen samenwerken, en om zo'n gevoel bij ons thuis te kunnen ervaren. In mei kwam je voor het eerst bij ons langs voor een eerste kennismaking, je kleuradvies, je manier van werken... het klikte meteen voor ons. De dag van de shopping in september was subliem, en we konden onze ogen meer dan de kost geven. We konden ons al een beeld vormen van hoe onze woonkamer er ging uitzien, maar dat is peanuts vergeleken met het uiteindelijke resultaat. We hadden het nooit durven dromen, je toverde onze woonkamer om tot een ware sprookjeswoonkamer. We smachten om naar huis te mogen komen, mijn gevoel van gelukzalig zijn kon ik niet verbergen en tranen vloeiden door mijn ogen door het zien van dit prachtig resultaat. Nog nooit had iets materialistisch mij zo gelukkig gemaakt en blijft dit gevoel mij iedere keer opnieuw overkomen, bij het binnen komen en zien van onze woonkamer. We hebben minder behoefte aan buitenkomen, kortom het doet ons verlangen om nog meer van jouw stijl en werk te kunnen proeven en te zien terugkeren in de rest van ons huis.Het was meer dan de moeite waard beste Nicky, super bedankt, dikke proficiat, doe zo verder, een over blij gezin,
Dana, Stef, KobeHoi Nicky,
Hier is alles prima en het interieur ook!!!
We blijven nog steeds verbazen, echt waar, zeker mensen die voor de werken hier geweest zijn kunnen hun ogen niet geloven, dat het zo een verandering zou worden. We hebben dan ook nooit getwijfeld aan jou , super was de samenwerking met jou , echt toppie!!
Groeten Martin en familieBeste Nicky,
Eerst en vooral dank voor het fijne werk vandaag. Het resultaat is verbluffend en verrassend,
dank je wel,Groeten HansBeste Nicky,
Samenwerken met jou was pure verwennerij!
Op één dag kom je langs met allemaal koffers vol stoffen en kleuren en kies je samen met ons alles wat met ons interieur te maken heeft. Op een andere dag neem je ons mee shoppen, ik voelde me net als een kind in een speelgoedwinkel.Kiezen uit zoveel moois! je was een ware gidst zodat we de juisten dingen kozen die perfect samen zouden passen in het geheel. Je regelde voor mij alles, schrijnwerk, schilderwerk, plaatsing gordijnen en meubelen, zelfs het opmaken van de bedden en het aansteken van de kaarsen. Het enige wat ik zelf nog moest doen was aftellen naar de grote dag van sinterklaas ; de dag dat jij mij een nieuwe thuis gegeven hebt, en dat ik het mocht komen bewonderen! Ik kwam toe, en belde aan, je deed de deuren open, en ik trad binnen in een hemel! de kaarsen brandden, er speelde muziek, en mijn mond viel open van verbazing. Want ook al heb ik alles meehelpen kiezen, dat had ik nooit voor mogelijk gehouden.Zoveel schoonheid, zoveel perfectie, zo'n ongelooflijk nieuw thuis-gevoel. Eén ding staat vast, bij elk volgend interieurproject werk ik opnieuw met jou Nicky!!Want goed nieuws voor wie zich als kind met Alice identificeerde - Wonderland bestaat!!!!
Vele groetjes CatherineBeste Nicky,
Eindejaar vieren was nooit eerder zo leuk als dit keer. En daar heeft het nieuwe warme interieur alles met te maken. Voor de derde maal op een rij, wist mijn wensen in praktijk om te zetten. Eigentijds en gezellig wonen in een perfecte harmonie van kleuren. Het zijn jouw troeven die mij blijven ontroeren. Dank en tot weldra voor een lekker glaasje bubbels,
Vroman H.Dag Nicky, Ik wou je nogmaals bedanken voor ons interieur. We zijn in de wolken!!! We vonden het gisterenmiddag al supermooi maar 's avonds was het nog knusser en gezelliger. Echt Smaakvol en tijdloos!!! We kijken er al naar uit heel wat uurtjes in ons huis te besteden dit weekend. De reacties zijn ook vol lof hoor! Iedereen vindt het prachtig, we zijn zo blij dat we jouw advies hebben gevolgd!!!
Nogmaals dank, fijn weekend, SéverineDag Nicky, Ik zag net jouw nieuwe website.... daar kan ik uren naar kijken. Weeral zoveel mooie projecten.... geweldig!!!! Krijg ik meteen zin om de rest van ons huis in 'Nicky Goossens' stijl in te richten :-) Je bent gewoon erg goed in wat je doet!!! De bovenverdieping dient nog te gebeuren...kan je nog ergens een gaatje vinden? Laat maar iets weten.
Groetjes, KatjaDag Nicky,
Bedankt voor alle mooie spullen hier te krijgen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. We krijgen alleen maar complimenten met hoe mooi alles toch is, en alles op elkaar is afgestemd. Pas hadden we nog iemand van de verzekeringen bij ons op bezoek en die was echt even sprakeloos over ons interieur.
Dikke kus, Martine en PietHallo Nicky,
We hebben al 2 nachten in ons droomappartement geslapen. We vinden het waanzinnig mooi. Ook onze kinderen en vrienden zijn enorm onder de indruk. U zal nog veel werk krijgen!!!
Nogmaals bedankt voor uw fantastische service, goede samenwerking en het magnifiek resultaat!!!
Groetjes ElsHallo Nicky,
De Vakantie heeft ons echt deugd gedaan! Ik ben zeer tevreden over het resultaat, ik geniet elke dag meer en meer van ons nieuwe interieur. We hebben al vaak tegen elkaar gezegd dat we héél content zijn dat we met jou hebben samengewerkt!!!
Groetjes NeleLieve Nicky,
Het is ondertussen bij 2 weken dat we genieten van ons nieuwe interieur. De Nicky-stoeltjes zijn echte knuffelstoelen, ik krijg er onze zonen niet uit. Na het ontwaken vinden we het zalig om er nog even in te snoezelen. Mijn schoonmama stond perplex en belde de ochtend nadien of ze niet even mocht langskomen met haar beste vriendin. Toen de man van de audio lang kwam viel ook zijn mond open van verbazing eb stamelde hij 'waauw' toen hij nog maar onze hal binnen kwam. Degene die het al zagen noemen ons interieur uit de boekjes!!!Het is super, ook de kits vinden het prachtig. Oudste zoon had zich die bewuste dinsdag super snel naar huis gehaast. Hij kon gewoon niet wachten om het resultaat te zien. Je moest hun gezichtjes zien!!! Het is gewoon zalig, is gewoon genieten van zodra we ontwaken en onze slaapkamerdeur opendoen. Duizend Maal bedankt Nicky!!!!!
Veel liefs, Nancy, Christ, Owen, en VincentHey Nicky,
We zouden jou graag nogmaals bedanken voor ons super mooie interieur, we hebben al zoveel leuke positieve reacties gekregen. We vinden het zo mooi, en zo tijdloos, dat het binnen 10 jaar nog mooi zal zijn. Was een leuke vlotte samenwerking met jou, 100x bedankt!!
Thane en RitchieDag Nicky, Ja ondertussen ben ik onze woning al wat gewoon, en hebben al veel leuke reacties gehad op onze verbouwing! We hebben nu een weekje verlof en geloof mij het is volop genieten van ons nieuwe huis en ons dakterras.
tot binnenkort, MartineDag Nicky,
Hoe gaat het met jou? Werken met jou is in 1 woord 'zalig'. Vanaf de eerste kennismaking, voelde het goed aan. Jij trok het geheel open waarbij de zithoek een fijne lichtere ruimte werd. Door jou goede smaak om al die decoratie en meubelen de juiste plaatst te geven, is het geheel nu echt veel ruimer geworden. De aarzeling die ik had in het begin, voor de totale ommezwaai was voor niks niet nodig en het resultaat was de investering meer dan waard. Het geheel inspireert uiteraard om de aanpalende ruimtes eveneens een nieuwe look te geven.
dank je wel, groetjes ChrisLieve Nicky,
Vandaag werden de gordijnen geplaatst. Prachtig gewoon!!! Was super thuiskomen na onze eerste werkdag. De jongens komen morgen terug van hun eerste kamp. Ik ben benieuwd naar hun reactie (al ben ik zeker van de het prachtig zullen vinden) Emily, het 10-jarige dochtertje van mijn zus, vindt onze woning ook prachtig. Ik Was er zelf niet bij maar mijn zus vertelde mij : dat toen ze de verlichte hal binnen kwam haar mond open viel en ze uitriep: zo mooiiiiiiii Super he!!!!!!!:-) Nog eens super, super bedankt!!!!!
vele groetjes van onsDag Nicky,
Wij voelen ons hier al helemaal thuis. De Schoondochter is er ook helemaal weg van, helemaal haar stijl!!! Ze heeft al gevraagd of haar vriendinnen ook mogen komen kijken.
Zelf onze schilder heeft ook uw kaartje gevraagd, toen hij hier binnenkwam om nog wat bij te werken, zei hij direct, dat is klasse!!! dat is stijlvol!!!
Dank je tot woensdag, groeten ElsLieve Nicky, Wat is jouw nieuwe website waanzinnig mooi!!!! Jij mag daar nooit met stoppen, ook je sfeerbeelden zijn prachtig!!! Ik heb er wel 3x naar gekeken, je zou eens een boek moeten uitbrengen alleen over jouw werken, wat een talent heb jij toch Nicky, je wordt steeds beter en beter!!!!!Dikke proficiat Nicky,
Vele Groetjes CorryDag nicky,
het resultaat is fantastisch!!! Ben super tevreden!!! Heb me vannacht in een hotelkamer gewaand,
hartelijk dank, SandraDag Nicky,
de kids vinden het super!!! Je moest hun gezichtjes gezien hebben en de waaauw horen roepen hebben. SUPER!!! Kaarsjes moesten onmiddellijk terug aan :-), duizend keer bedankt Nicky, ik weet niet waar eerst gekeken!
NancyHallo Nicky,
We hebben al 2 nachten in ons droomappartement geslapen. We vinden het waanzinnig mooi. Ook onze kinderen en vrienden zijn enorm onder de indruk. U zal nog veel werk krijgen! Wij vinden de betaalde factuur niet terug. Is het mogelijk om die donderdag mee te geven a.u.b. Kunt u daar ook opschrijven dat er nog een ander eetkamertafeltje geleverd zal worden? Nogmaals bedankt voor uw fantastische service, goede samenwerking en het magnifiek resultaat!
groetjes, Els

Beste Nicky,

Een nieuw huis met een nieuwe inrichting. Wij kwamen er niet uit, welke kleuren moeten we gebruiken, welke materialen? Wat is de beste indeling voor onze woonkamer? Past onze "oude stijl" eigenlijk nog wel in ons nieuwe huis? Twee verschillende meningen hadden mijn man en ik hierover. We kwamen er gewoon niet uit. Jij bleek voor ons de oplossing te zijn. De plattegrond en het materiaal en kleur gebruik waren op een ochtend klaar. Daarna een dag shoppen. Een lange dag, maar wel een zonder frustratie doordat jij dit voor ons goed hebt begeleid. We hebben alles uitgezocht op 1 dag. De dag van de inrichting was een daadwerkelijke metamorfose. Kaarsjes branden, muziekje aan. Het ziet er werkelijk fantastisch uit. Nu is het 1 geheel. Dit hadden we zelf nooit klaar gekregen. We zijn er erg blij mee en het voelt heel fijn. Wij zijn echt helemaal happy ermee. Nicky bedankt... nu de slaapkamer nog.


Dag Nicky,

We hebben de ganse namiddag en avond al ongelooflijk genoten van onze prachtige living en keuken. Ook Piet is geweldig onder de indruk (en dat gebeurt niet snel). De chaisse longue is al een groot succes. Nog eens heel erg bedankt voor de prachtige ideeën en aankleding van ons huis.

Martine & Piet


Beste Nicky,

We zijn echt in de wolken met ons interieur! Voor het eerst hebben we het gevoel 's avonds "thuis" te komen...

Mijn ouders zijn gisteren komen kijken en ze vonden het heeeeel mooi, mijn vader vond de tv-kast super!

Vele Groetjes en duizendmaal dank!

Chris en Freddy


Dag Nicky, Wij willen je heel erg bedanken om onze droom waar te maken. Aan de hand van onze wensen heb je van ons huis een juweeltje gemaakt. Zowel op vlak van schoonheid, sfeer en door u materiaal keuze hebben onze ruimtes stuk voor stuk een maximale gezeligheidswaarde. Zonder u inbreng waren wij nooit tot dit wel zacht uitgedrukt "schitterend geheel" gekomen, waardoor we in tegenstelling tot vroeger bijna niet meer ons huis uitgaan, en zo onze zware job elke avond weer vergeten en met volle moed een nieuwe dag beginnen, wetende hoe die elke avond eindigt in ons door u ingericht paradijsje!!!!

Wij wensen jou nog veel succes toe, groetjes Ktm team


Dag Nicky, We genieten nog iedere dag van ons mooie interieur zeker nu de kerstboom er ook staat! Jij bent er zo goed in jouw stijl over te brengen in interieurs.....

Want daar gaat het toch vaak over in het leven: iedere keer opnieuw de juiste keuze maken ik al het aanbod dat er is!

Geniet van de zalige kerstperiode....

Liefs Ria


Lieve Nicky, Mijn echtgenoot en kinderen waren super enthousiast!!!! Ze vinden het heel mooi en warm en er wordt al gevochten voor in de long chair te zitten. Ik vind het ook echt geslaagd, jij bent een echt natuurtalent!!! van harte bedankt.

Groeten van ons allen, Rita


Dag Nicky,

Nog eens duizendmaal bedankt voor ons vernieuwde interieur, ja...nieuwe thuis. Ik heb er 5 jaar over gedaan vooraleer ik de moed had om je eens op te bellen. Ik had dit veel eerder moeten doen! De kinderen willen geen tijd meer doorbrengen op hun kanmer zoals vroeger, maar zijn nu steeds in het salon. Nu blijven ze zeker tot het 30e thuiswonen :o). Iedereen is versteld door de mooie zetel, het mooie schrijnwerk en de decoratie, van gordijnen tot accessoires. Als ik nu ga thuiskomen, wacht een vankantiegevoel, elke dag opnieuw. Rust : door de mooie kleuren, een gevoel van welbehagen door het gezellige, het knusse. Zelfs opruimen wordt nu leuk. Ook mijn man vindt het super!( en toegeven dat het geslaagd is , dat doet hij niet vlug)

Nog heel veel succes, hartelijke groeten, Lut, Lisa,Ruben, Ronny


Dag Nicky, goeiemorgen, Wat hebben we goed geslapen, mijn man was even enthousiast als ikzelf over ons nieuw interieur, we vinden het werkelijk supermooi!! Het was heerlijk vertoeven gisterenavond. Een oprechte dank Nicky, Stefaan en Daisy


Beste Nicky, op 20 september zijn we binnengekomen in de woning van Daisy en Stefaan en het is in één woord prachtig! Een juweeltje van een metamorfose. Vandaag was het een verrassing om nooit te vergeten, Nicky, een emotioneel moment, met tranen van geluk van Daisy. Blij jou te ontmoeten Nicky, je ben een prachtige dame, met heel veel talenten, met vriendelijke groeten, schoonmama van daisy


Beste Nicky,

Wij willen jou toch even hartelijk danken voor het prachtige droomhuis dat je voor ons realiseerde. Idere dag genieten we met volle teugen van het gezellige en warme interieur. Bij het thuis komen overvalt ons telkens een heerlijk vakantiegevoel!

Dagelijks sta ik nog versteld van het resultaat, zonder jouw vakkundig advies zou dit mij zeker nooit gelukt zijn. De professionele aanpak en samenwerking waren vanaf het begin tot het eind super! Al die slapeloze nachten waren dus echt overbodig! 19 juni 2012(dag van afwerking) zal ons altijd bijblijven, op van de zenuwen was ik, het was een magisch moment, toen we ons nieuw huis binnenstapten,het resultaat was dan ook overdonderend! Alles paste perfect bij elkaar, geen enkel storend element, alles vorm één geheel. Wat ben ik toch tevreden dat ik jou om hulp heb gevraagd!

Nicky, duizend maal dankjewel en veel liefs, Hans, Mirelle, Wouter en Celine

 

Dag Nicky,

Ons feest is achter de rug en iedereen is natuurlijk eens binnen komen kijken ; grote ogen van verbazing .... stilte... rondkijken, en dan....sjiek, wauw, mooi, klasse!!! Het is echt mooi. Mijn moeder werd er emotioneel van, bewogen in tranen kwam er stil " Ooooo, dat ...is... mooi!!!!" uit.

Ook wij zitten te genieten. 's Avonds wat muziek op en wat zitten rondkijken van hoe mooi het toch allemaal wel is en vooral hoe goed het allemaal wel bij mekaar past. Niks maar dan ook niks stoort of lijkt verkeerd. Het is af, met grote klasse. Ons interieur is nu meer dan een paar niveau's gestegen in de " geniet in stijl" categorie.

Dit hadden we nooit zelf gekund. Ik ben heel blij dat ik je gecontacteerd heb. Het was een aangename ervarig van begin tot het einde. Je hebt een aangename manier van werken, eerst thuis komen polsen, dan shoppen en eten, en dan least de afwerking....

Ik dacht dat ik voorbereid was, want je weet wat je gekozen hebt, en je ziet dat in je hooftd staan... denk je dan!!! want toen die deur openging.... complete verstomming....hoe kan dit? Waauw!!!! Is dit dezelfde ruimte?

Dus nog eens een dikke dankjewel, want wij, en idereen die het al gezien heeft trouwens(we gaan nog ze even doorgaan) vinden het geslaagde klasse! xxx Greet, en Luc, Mari, Stef

 

Nicky, Bedankt voor het prachtige interieur! Je bent een echte expert in wat je doet en dat meen ik oprecht, tot binnenkort, angela

 

Dag Nicky, De reacties die we tot nog toe kregen waren allemaal heel erg positief. Een ware metamorfose! Het Is zalig thuiskomen en het geheel straalt rust uit. Ook onze kindjes genieten van het nieuwe interieur en vinden het ongeloofelijk in de long chair. De houten lamellen zorgen voor een heel mooie lichtinval en zijn echt heel praktisch.

Nog eens heel erg bedankt voor de schitterende begeleiding.

Groeten Ben, Saskia, Matthis, en Hasse

 

Beste Nicky, 10 mei zal ik nooit vergeten. Bij het binnenkomen in de woning van Alain kon ik mijn ogen niet geloven, één woord "prachtig"! Tranen van emotie kwamen en een warm gevoel in ons hart. Ieder bezoek bij onze zoon genieten we van dit mooie interieur en de gezelligheid die het uitstraalt, voor ons ben je onze toverfee die deze woning omtoverde tot een prachtig juweeltje waar wij maar vooral onze zoon van genieten. Nogmaals dank voor deze prachtige realisatie. Bij elk bezoek van familie en kennissen genieten we van hun reactie en is maar één woord magisch. In de toekomst zullen we zeker nog beroep doen op jou maar vooral nog veel geluk en nog hartelijke dank , groetjes en tot later

Jacqueline

 

Beste Nicky, Ik heb afgelopen nacht minder goed geslapen met te denken aan hoe mooi alles nu wel is. Ons dochtertje sprak gisteren van "ons droomhuis" en was al druk aan het nadenken over welke vriendinnetjes ze binnenkort zal uitnodigen, ze is immers maar al te fier!

Hoewel we alles samen uitgekozen hadden en ik me een heel goed beeld kon vormen van hoe het er zou uitzien, was het toch wederom indrukwekkend! Mijn man en ik zijn heel blij met zo'n fantastisch interieur! Eén van mijn beste vriendinnen kwam gisteren kijken en kreeg er zelfs koude rillingen van!

Nicky , ik heb het je al gezegd, : je bent de beste styliste van het land! Dankjewel! Pierre en Pauline

 

Dag Nicky, Zondagavond, zittend in ons buro(dat je je nu levendig kan voorstellen) is het werkelijk genieten van een 'thuis'-gevoel!

Wij waren op woensdag na plaatsing door al dat moois overdonderd, onze gasten op donderdag... Magnifiek was het woord dat zich telkens herhaalde, eindelijk gezellige tafelmomenten, nadien nestelden velen zich in de comfortable zetels, dit is het moment waarnaar we hebben uitgekeken en het betreft allemaal superlatieven!

Dankjewel voor dit magnifiek gevoel!

Marleen en Andy

 

Beste Nicky, Iedereen vond het prachtig! Ikzelf verbaas me iedere avond hoe graag ik wel thuiskom. Het is echt een aangenaam en rustgevend geheel geworden. Mijn moeder begint ook te dromen van een nieuw interieur bij haar thuis.

Nogmaals dank, groeten Alain

 

Beste Nicky, Hierbij wil ik jou nog eens bedanken voor de prachtige realisatie en jou engelen geduld. Het is werkelijk prachtig!!! Als we ooit nog eens een appartement aan zee kopen, dan zullen we jou zeker weer vragen voor de inrichting.

Vandaag was een verrassing om nooit meer te vergeten, dank u!

Groetjes Virginie, Kris

 

Dag Nicky, Ik heb mijn house warming uitgesteld tot wat later.

Mijn kids vonden het alvast geweldig. Dus de twee beste stekjes in het nieuwe salon ben ik al kwijt :) Reacties zijn uiteraard heel positief.

Groetjes Marc

 

Dag Nicky, Toevallig zagen we één van je realisaties in een magazine, even de website gecheckt en we waren helemaal verkocht. Je kwam langs met een heleboel stalen, verf, gordijnen, tapijten, en je legde meteen de juiste dingen bij mekaar.... helemaal in de stijl die we voor ogen hadden. Dan een dagje samen shoppen. Keuzes hebben we samen gemaakt zonder dat je je ooit hebt opgedrongen.... iets wat we enorm geapprecieerd hebben. En dan was de grote dag dat alles thuis geleverd werd... het restultaat was verbluffend!

Nogmaals bedankt voor de aangename samewerking en het prachtige resultaat! We bevelen je met heel veel plezeier aan. Groetjes, Koen, Katja, Amélie, Lauren en Charlotte

 

Beste Nicky, Reeds enkele maanden kunnen we met volle tuigen genieten van de metamorfose die onze leefkamer dankzij jouw hulp heeft doorgemaakt.Het contrast tussen de oorspronkelijke kilheid en de huiselijke warmte die de kamer nu kenmerkt kan moeilijk groter zijn. Nog steeds zijn we verbaasd dat de efficiënte aanpak, waardoor onze tijdbesteding tot een minimum werd verstoord, heeft kunnen leiden tot een invulling die perfect aansluit bij onze stoutste dromen. Dank je nogmaals om ons, een kamer met een kloppend hart na te laten.

Groetjes, Ilse, Gert, Floor, en Febe

 

Goeiemorgen Nicky,

Ik mocht je van al mijn bezoek gisteren avond een dikke proficiat wensen, ze vonden het allemaal fantastisch mooi!

Ik heb wel niet zo goed geslapen deze nacht, ik was vanmorgen zo zenuwachtig om te gaan kijken in de living, het lijkt wel een droom maar wel een zeeeeeeeeeeeeeeeeeer mooie droom. Ik heb alitjd ogen tekort, en ik kan het niet laten om nog overal rond te kijken, het is gewoonweg heel chique tot en met een zeeeeeeeeer dikke pluim voor jouw chapeau, tot later, groetjes Dorine en Filip

 

Dag Nicky,

Ik wil je nog even bedanken voor de vlotte samenwerking en we zijn supercontent over het resultaat! Ik ben fier op mijn nieuwe woning, de kleuren ,ijzeren raam, het zandstralen, enz.

Kortom alles is goed overwogzen en het valt als een puzzel perfect in elkaar.

Nicky, We wensen jou en jouw gezin een prettig eindejaar toe een voorspoedig nieuwjaar. Wij gaan ondertussen genieten van onze vernieuwde woning.

Groeten , Pascale en Kurt

 

Dag Nicky,

Met veel plezier maken wij jou onze mening over omtrent de nieuwe woning... Na een lange periode van twijfel omtrent de exacte uitvoering en afwerking van onze woning, waren we heel gelukkig om kennis met jou te maken.

Op een halve dag heb je onze ganse woning omgetoverd tot een waar juweeltje. De shopping trip was fenomenaal en staat reeds voor altijd in ons geheugen gegrift!

Vol zenuwen en een klein hartje herinneren we ons nog de autorit die bewuste vrijdagmorgen om ons nieuwe huis te zien. We hadden ons zo voorgenomen niet emotioneel te worden, maar dat waren ijdele voornemens eens we twee stappen binnen waren...

Nu kunnen we op ieder moment van de dag genieten van de rust en het comfort dat jij voor ons hebt helpen scheppen. Nogmaals van harte bedankt en een prettig eindejaar, vol geluk en een goede gezondheid voor het ganse gezin!

Steven en Tom

 

Beste Nicky, vooreerst wensen wij u een schitterend 2012 toe, vol met voorspoed en geluk! Verder wensen we jou te bednaken voor wat je bij ons gerealiseerd hebt : een super prachtig interieur! De kleuren, de stoffen, de materiaalkeuze....overal werd de juiste keuze gemaakt! Het is nog mooier dan in de boekskes, en heel persoonlijk afgestemd op onze manier van leven.

Wij zijn dan ook blij jou te hebben leren kennen en ook ons dochtertje is maar al te fier op haar nieuwe kamer. Vandaar dat we met jou graag verder willen werken voor onze benedenverdieping. We weten nu al dat het ook daar een schitterende realisatie zal worden. Van harte! Pierre, Pauline

 

Hallo Nicky,

Het is gewoon fantastisch om zo een interieur te mogen hebben!!!

Er zijn eigenlijk geen woorden voor!

GEWELDIG!!!!!!

Wij hopen dat we er veel plezier gaan aan hehbben, maar dat zal geen probleem zijn, alvast nogmaals hartelijk dank, en we gaan je zeker eens uitnodigen, De reacties van de bezoekers laten we je nog weten, groeten Veerle en Martin.

 

Beste Nicky, Onlangs gaf jij ons huis een gloednieuwe look, daarvoor willen we jou bedanken. De transformatie van ons interieur is werkelijk geslaagd. Het getuigt van jouw professionalisme en deskundigheid, maar vooral van het feit dat je werk je passie is, dat weerspiegelt zich in jouw realisaties.

We zullien ons altijd de afwerkingsdag blijven herinneren.Eerst de spanning : "Hoe zal het zijn?" Dan de immense ontroering : "Wauw, zo prachtig".

Nu mogen we elke dag opnieuw genieten van ons knusse, warme, cosy interieur. Het straalt rust uit. Sfeer en gezelligheid zijn de sleutelwoorden. Alles is zo in harmonie, op elk detail wordt er gelet. De gebruikte materialen zijn subliem, er is een perfecte combinatie van kleuren...

Jouw werk als "gewoon mooi" omschrijven zou je oneer aandoen. Enkel het woord "TOP" hoort hier op zijn plaats. Jij maakt van een huis een thuis. Een huis is gemaakt van stenen, een thuis van warmte en gezelligheid... Nogmaals dank en steeds welkom,

Martine, en Jo

 

Hallo Nicky, Deze avond zit ik samen met mijn familie te genieten van "onze prachtige living" Iedere dag denken we aan jou :-)

ik wou een living uit een boekske en door jou heb ik hem gekregen!

Thanks voor dit alles .

Binnenkort ga ik jou nog eens contacteren, wij zouden graag onze bovenverdieping vernieuwen, vele groetjes en tot later.

Lieven en Ann

 

Nicky,

Straight from our hearts :

"Verschillende jaren hebben mijn echtgenote en ik het hoofd gebroken over hoe we ons benedeninterieur zouden inrichten. Aan dit raadsel kwam echter een einde, toen we via-via in contact kwamen met Nicky Goossens. Reeds tijdens de eerste gesprekken voelden wij aan dat we bij haar aan het juiste adres waren om in onze diverse leefplaatsen een gezellige, warme en knusse sfeer te creëren en dat op basis van een harmonieus geheel van meubelen, kleuren, stoffen en decoraties.Nicky slaagde er met brio in om onze wensen die we soms niet altijd makkelijk konden verwoorden aan te voelen en te vertalen in het ontwerp van onze dromen. Haar aanpak was uniek in die zin dat ze doeltreffendheid koppelt aan een aangename reis : zo is er haar goed uitgekiende shoppingdag waar je in één dag onder haar begeleiding de belangrijkste stukken uit uw interieur samenstelt. Zonder haar deskundigheid zouden wij daar maanden over gegaan zijn zonder hetzelfde resultaat ooit maar te kunnen bereiken!

Nogmaals bedankt, we zien zeker al uit naar volgende stappen!

Anja & Filip

 

Beste Nicky, Van harte dank voor het prachtige interieur. We hebben nu al een paar uur van onze woonkamer kunnen genieten en kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Je hebt onze droom laten uitkomen. Alles is net zoals we ons hadden voorgesteld en stiekem ook hadden gewenst. De aparte zetels maken het echt tot een aangename zithoek om te vertoeven.

De tapijten zorgen voor extra warmte en gezelligheid, samen met de mooie accessoires heb je ervoor gezorgd dat het echt af is.

Waarschijnlijk zeggen we net zoals vele anderen: " we hadden dit veel eerder moeten doen" . Bedankt voor deze parel! Een dikke merci voor de vlotte afhandeling en geslaagde make-over. Ook de kinderen vinden het super en willen later net zo'n woonkamer.

Vele groeten, Familie De Meerleer

 

Dag Nicky,

De laatste dag van de zomervakantie voor mij, en mijmerend denk ik terug aan de eerste dag....waar is die vakantie naar toe???

Ik kwam thuis van een lange werkdag en mijn slaapkamer was helemaal ingericht.... Even kon ik niets meer zeggen... Het was gewoonweg prachtig! Op ieder detail gelet, het was gezellig, een zalig bed, een perfete combinatie van keuren.... De kaarsjes brandden, de champagne stond klaar, mijn vakantie kon beginnen!

Ondertussen kwam al heel wat familie en ook vrienden op bezoek die onze slaapkameer typeerden als '"eentje uit de boekskes"...om trots op te zijn...

We willen jou langs deze weg nog eens bedanken voor jouw prachtige ideeën , voor je hulp voor alles!!!

Koen, Sabine, Pieter-Jan en Michiel

 

Dag Nicky, hierbij nog een orpechte reactie van het ganse gezin :

Na de renovaties van de woningen van de kinderen, realiseerden we ons dat het de hoogste tijd werd om ook onze woning aan te pakken.We hadden echter geen idee waar te beginnen.Tot iemand ons zei dat we jouw website eens moesten bekijken. Wat we daarop te zien kregen, was helemaal onze smaak! Dus hebben we zo snel mogelijk contact opgenomen met deze sympathieke dame en wat zijn we blij met het resultaat! Echt een professionele aanpak! Alle kleuren, meubelen, tot zelfs deurbeslag, van salon tot slaapkamer, past bij mekaar! We zijn super tevreden, ook familie en vrienden blijven plakken, omdat het hier zo gezellig is. Dezelfde woning maar nu zo sfeervol en warm ingericht! Het is top geslaagd!

Nogmaals bedankt,

Wilfrid en Chris Van Dijck

 

Hallo Nicky, het was voor mij toch even afwachten na de shoppingstrip, omdat ik niet onmiddeliljk een totaalbeeld kon maken van alles wat we samen gekozen hadden. Maar toen ik thuiskwam, na de levering van het meubilair en de plaatsing van de gordijnen, was ik echt overdonderd. Wij zijn zo tevreden over ons nieuw interieiur. De Woonkamer is een plek geworden waar we tot rust kunnen komen, wat bijpraten, maar ook gezellig voor de tv kunnen schuiven. De coherentie van kleuren (muren, gordijnen, meubelen, en accecoires) maakt onze woonkamer, ook onze slaapkamer, echt tot een aangename plek om te vertoeven. Je hebt ook rekening gehouden met onze eigen voorkeuren, waardoor ons huis een echte thuis is. Je hebt echt oog voor zowel het geheel, als voor het detail, Bedankt!!! Sandra

 

Beste Nicky ,

Op 10/6/11 werd een mijlpaal neergezet in de stylistische wereld.

Ik was nog nooit zo sprakeloos, zo lam verbaasd van uw geleverde top-prestatie, nog nooit waren mijn ogen zo wijd opengevallen, en bleven ze lang geopend tot tranen daar een einde aan maakten.

Nicky Goossens, u bent een " top styliste" waarvoor geen superlatieven bestaan, onze woning noemt voortaan "Nicky Goossens Palace"

Nogmaals van harte dank voor uw hemels werk.

Eric en Magda De Wit Kruibeke

 

Lieve Vriendin,

Toen ik je een aantal jaren geleden leerde kennen , klikte het vrij snel, en we bleven steeds contact houden.

Toen ik je vertelde dat we gingen bouwen was jij zo enthousiast en wou, oh zo graag, ons huisje doen, ik heb even getwijfeld, maar was snel overtuigd, door je super ideeën en droomde al helemaal weg. Het liet me zelfs niet meer los.

Wanneer we onze bouwaanvraag ingediend hadden, stond ons keuze van ons meubilair en gordijnen, kleuren muren al vast, vele mensen denken, dit is de omgekeerde wereld, maar later blijkt, dat dit alles zo perfect maakt, en je veel zorgen en geld bespaard.

De dag van de afwerking wist ik niet goed wat me overkwam, besefte niet goed, dit is mijn huis, het leek net een droom, alles zo perfect, alles zo op elkaar afgestemd, véél te mooi om waar te zijn, de tranen kwamen....

Ondertussen heb ik al vele vrienden op bezoek gehad, het gekke is dat die bij het zien van dressing , slaapkamer, badkamer, allemaal hetzelfde zeggen : " dat lijkt hier net een suite van een sjiek hotel" en "je moet de boekskes bellen om foto's te komen trekken" Ik zeg dan heel fier, die zijn al lang hier geweest! Het is zo een zalig gevoel, om in een huis te mogen wonen, dat zo afgewerkt is en alles zo perfect op elkaar is afgestemd, tot in het kleinste detail.

lieve Vriendin, bedankt voor het realiseren van ons droomhuis, maar vooral voor die warme sfeervolle, gezellige thuis!

 

Liefs,xxx ikke

 

 

Goedeavond Nicky,

Wij kunnen het nog niet geloven dat het zo mooi is!!!

Deze morgen zelf toen ik beneden kwam en de deur open deed was ik "verbluft".

De reactie van de mensen is zeeeer positief! Iedereeen is onder de indruk, en dat zie je duidelijk aan de reacties, "wouaah" : super mooi!

Kindjes zijn super enthousiast(vooral met die plaid zoals je had voorspeld!) onze dochter van 9 jaar, zegt dat het net als in een paleis is, mijn man is ook heel blij met het resultaat.

Nicky, wij willen u bedanken om ons een gezellige mooie living te hebben bozorgd, ik had er veel van verwacht en je hebt me nog kunnen verrassen.

Heel fel bedankt voor het fijne gevoel dat wij krijgen als wij nu samen in de living zitten in onze gezellige zetel., wij voelen ons "koningin en koning "in ons eigen" koninkrijk"!

Het was heel fijn om samen te werken met jou, wat een goede keuze heb ik dan gedaan!

Het kon gewoon niet beter! Je was altijd klaar om mijn telefoons te beantwoorden en mij het juiste antwoord te geven, niets was nooit te veel voor jou!

Ik heb veel respect voor uw professionalisme en voor uw persoon.

BEDANKT NICKY!!!! Groeten, Familie CoxDag Nicky, eerst en vooraal onze excuses voor het late bericht, enkel te wijten aan de drukte op het kantoor.

De reacties waren : super!

Vaak voortkomend was de vraag : 'uit welk boekje komt dit' maar ook : dit is af, het is prachtig, allerhande superlatieven, ook vaak eerst een 'stilte' om dan reacties te horen als 'waow'.

Voor onze dochter was het een lange dag wachten, ik denk dat ze het aan al haar vrienden heeft laten weten. Super enthousiast is ze.

Voor ons was het eveneens wennen maar dan wel op de meest aangename wijze.

Vaak stonden we zelf in de leefkamer te kijken en ontdekken.

Nu vinden we het leuk om 's avonds de sfeer op te snuiven en te kunnen genieten van het nieuwe decor.

Beste dank, het is zeer geslaagd. Blij dat we jou via de site gevonden hebben.

Met vriendelijke groeten, familie Van Damme

 

Beste Nicky,

Tina, Sylvia en Rob vinden het supermooi!, wat een metamorfose!

Gisteren zijn er nog vrienden op bezoek geweest en iedereen is zoooo enthousiast, we zijn heel blij met de inrichting, dank u!!

Straks hebben we terug bezoek, we zijn zo fier, zelfs ik, die het altijd zo moeilijk heb om afscheid te nemen van vertrouwde spullen, ik ga honderd keer per dag rond om alles te bekijken. Ik heb terug energie.

Nogmaals dank, jouw naam is hier al dikwijls genoemd!

Chris, en Wilfried

 

Dag Nicky,

We hebben het super gesteld in onze nieuwe woning, iedereen is vol van lof over de gedane uitvoering. Ook ik wil je nog eens bedanken voor de knappe decoratieinrichting. Ik heb een super goed gevoel in de living. Ik moest je al eerder bedanken, maar we spreken zeker nog eens af, want ik wil de vriendschap met jou behouden, nogmaals dank je wel.

Christine

 

Dag Nicky,

De living ziet er heel veel warmer uit nu, alle vriendinnen die langsgeweest zijn waren één en al lof over mijn nieuwe interieur, en stonden perplex over de total metamorfose die de living ondergaan heeft! Nogmaals dank voor je professioneel advies.

Groetjes Linda

 

Dag Nicky,

Beste dank voor jou berichtje, ik heb al verschillende malen aan jou gedacht om te mailen, maar het is al zo druk geweest de laatste weken. Niettemin heeft mijn man mij al verschillende keren verteld hoe hij nog steeds geniet van de aanblik van ons nieuwe interieur en dat geeft uiteraard veel voldoening. Vooral de harmonie in het geheel vinden we enorm geslaagd. Ook de familie en vrienden die bij ons langs gekomen zijn, zijn uitermate gecharmeerd door de kleuren en vormgeving van de nieuwe aankleding. De komende paar maanden hebben we nog een aantal etentjes bij ons thuis gepland, dus ik vermoed dat ik jouw naam nog veel zal mogen vernoemen.

Groetjes, regine

 

Lieve Nicky,

Amai wat heb ik gisteren genoten van ons nieuwe interieur, was compleet van de kaart toen ik het zag. Ongelooflijk hoe alles zo mooi past. Ik weet zeker dat "moetje" hierboven het super mooi vind, als ik s'avonds de lichtjes en kaarsjes aansteek voel ik dat ze knusjes bij ons zit, de warmte van ons gezinnetje!

Heel erg bedankt! Ik verschiet nog altijd als ik binnenkom, net als in een droom!

Een dikke knuffel van ons allemaal, fantastisch om jou te leren kennen, heel veel liefs, Ingrid en co

 

Beste Nicky,

Ik vind het prachtig,verbazend hoe je toch iedere keer iets moois weet te maken van een interieur, je hebt toch een speciale gave hoor, denk ik, ik weet het zeker!!!

Een thuis waar we gelukkig kunnen zijn met elkaar, maar ons ook eens kunnen terugtrekken bij moeilijke momenten, doorgaan en niet opgeven dat was het levensmotto van mijn mama, jammer dat ze dit alles niet meer kan meemaken, op zulke moment mis je ze dubbel zoveel!!!!

Ben heel blij dat Ingrid haar huis ook zo prachtig is, ze verdient het, prachtig!! dikke mercie!!! Ook al zullen we elkaar niet meer zoveel zien, zal je toch blijven herinneren als iemand die efkes in ons leven kwam en het zoveel kleur bracht!!

Groetjes, Krista

 

Beste Nicky,

Bedankt!!!!

Met zomaar een bedankje, doe ik je echt tekort, omdat je hulp die je aan ons gaf, echt enorm gewaardeerd wordt!!! Heel erg bedankt! Vrijdag 1 oktober 2010 zal voor altijd in ons geheugen blijven..Wij beseffen meer en meer dat onze droom werkelijkheid is geworden en dat dankzij jou!

Dit nieuwe huis is voor ons nu een plek om te zeggen : "dit is onze thuis", een dikke knuffel van ons allemaal

Daisy

 

Dag Nicky,

Iedere dag genieten wij van ons prachtig gerestyled appartement... Net als in een droom kunnen wij van elk moment en van elk voorwerp, het interieur in ons opnemen als een heuse positieve belevenis.

En dan denken we...knijp eens in mijn arm,is dit echt, maak ons wakker!!!

Wat een geluk zo te mogen leven en beleven, wat een geluk dat jij ons perspectief hebt verruimd.

Géén enkele dag kom ik triest thuis... géén enkel moment wil ik de straat op... een echte thuis met een grote T!!!

Hartelijke dank voor zoveel moois.

Walter en Dirk van Dijck

 

Dag Nicky, Gisteren hebben de schilders de laatste hand gelegd aan de verfwerkzaamheden. Wij zijn het team van phillippe enorm dankbaar voor hun professionele werken, en zijn uiterst tevreden over de resultaten. Ook willen we langs deze weg Thomas de schrijnwerker bedanken voor zijn professionele en kwaliteitsvolle werken. Het project is nog niet helemaal voltooid, maar we zijn nu al heel tevreden met de resultaten. Onze woonkamer straalt nu reeds rust, warmte en gezelligheid uit! Wat gaat dat geven wanneer jij bent geweest... ik heb er echt geen woorden voor...

Groetjes en tot binnenkort op de afwerkingsdag.

Pascal, Daisy, Lieselotte en Jolien

 

Nicky,

Ik wou je toch nog eens een woordje van dank sturen in naam van ons beiden voor de prachtige realisatie welke je bij ons gerealiseerd hebt! We hadden er van bij het begin een goed gevoel bij, jouw website gaf ons reeds een indruk van jouw stijl, maar het voelt dan toch nog apart aan wanneer dergelijke realisaties werkelijkheid mag worden in je eigen huis.

Ik zou bijna spijt hebben dt het zonnetje nu net begint te schijnen, dat we geen reden hebben om de avond in onze living door te brengen. Vooral de sfeer en wamte welke je weet te combineren, is uniek! We heben ondertussen al wat volk over de vloer gehad, dit weekend opnieuw, en iedereen is onder de indruk van het nieuwe interieur. Alles past perfect bij elkaar en het geheel oogt warm en is uitermate sfeervol om in te vertoeven. Dat is zowat de uitspraak bij iedereen! Jouw creaties zijn een levende reclame voor jou!

Dus nogmaals dank je wel en misschien tot later, nog eens.

Vriendelijke groeten,

Heidi Eric Van Tuyne, Smeerebbe

 

Beste Nicky,

Het is moeilijk met woorden te beschrijven wat jij in ons nieuwe huis hebt verwezenlijkt, Sinds méér dan anderhalf jaar geleden, toen je met ons het allereerste verkennende gesprek had, voelden mijn echtgenote en ikzelf onmiddellijke de positieve klik. We zaten onmiddellijk op dezelfde golflengte qua smaak en interieurbehoeftes. Wat we daarenboven enorm hebben geapprecieerd is dat je bepaalde bestaande meubelstukken mits wat aanpassingen prachtig hebt geïntegreerd in onze nieuwe thuis. En dan, na anderhalf jaar, was het zover, we konden onze ogen echt niet geloven, we wisten ongeveer nog welke meubelen we hadden gekozen op de toffe shoppingsdag, maar ze zo perfect afgemeten als één geheel zien staan is toch wel helemaal iets anders. De "sfeer en de ziel" die ons huis heeft gekregen sinds die dag, betoverd ons nog elke dag bij het ontwaken in dit prachtige interieur. Nicky, dit vraagt gewoon een vervolg.... Met genegen groeten, Romain, Iris, Maxime, en Camille uit Hofstade

 

Lieve Nicky,

Ruime tijd geleden heb ik je werk leren kennen via kennissen van mij. Van zodra ik hun interieur binnenkwam overviel mij de warmte en gezelligheid. Een huis waar iedereen zich kan thuis voelen, de prachtige combinatie van de warme kleuren van al de materialen sprak mij onmiddellijk aan. Stilaan begon ik weg te dromen van dergelijk interieur. Na veel omzwervingen ben ik dan toch bij jou terecht gekomen en dit in een heel moeilijke periode in mijn leven.

Er waren heel wat verbouwingen nodig om het huis in te richten volgens mijn smaak, en, als alleenstaande vrouw is dit ook niet evident. Maar daar hoefde ik mij geen zorgen in te maken, jij beschikt immers over een arsenaal van prachtige vakmensen die precies weten hoe zij jou vooropgestelde ideeën kunnen uitwerken.

Zelf de coördinatie van de werken, de timing en dergelijke kon ik met een gerust hart aan jou overlaten.

Reeds van bij ons eerste contact klikte het meteen, ik zie je nog altijd binnenkomen . Nog nooit in mijn leven heb ik zoveel keuzes gemaakt op korte tijd. Jij wist perfect welke zaken bij elkaar hoorden, en liet mij dan ook gewillig door je leiden...Het fijne vond ik dat jij verschillende combinaties aanbood, maar mij nooit in een bepaalde richting forceerde.

Dan zijn wij samen een dagje erop uit geweest, het was een prachtige dag, ook hier geen dwang maar aangenaam advies.

Ondertussen ben ik in mijn gezellig nestje ingetrokken.

Ook die dag zal ik nooit vergeten. Ik werd door jou verwelkomt, jij had alles zijn perfecte plaats gegeven, er speelde aangename muziek, de kaarsjes, en ik voelde mij een echte koningin.

Dit wordt het begin van een nieuw leven, een begin dat jij voor mij zo perfect mogelijk hebt gemaakt.

Bedantkt, lieve nicky, voor onze aangename samenwerking!!!

Veronique, Haalterd

 

Dag Nicky,

Alles ok hier, hoe kan het anders met zo een mooie ruimte.We hebben al twee inwijdingsfeestjes achter de rug en de derde is gepland. Iedereen is het er over eens 'het is precies uit de boekskes' zo gezellig en toch ruim, alles past zo goed bij elkaar en onze poetsvrouw zei : ik zou hier zo willen komen wonen en hier elke dag willen kuisen.

Wijzelf zijn ook heel tevreden, het is heerlijk zitten en ontspannen, en eindelijk ruimte genoeg voor al onze boeken.

Piet zal zeker de foto's doorsturen, heel veel dank voor alles!

Martine, Betekom

 

Beste Nicky,

Bij deze wil ik je eventjes laten weten dat ik zeer tevreden ben over tot nu toe uitgevoerde werken. Alles is al vlot verlopen, iedereen houdt zich aan de afgesproken data om te starten.

Deze middag ben ik thuis gaan kijken naar de kleur van de eiken kast, deze is prachtig!!!

We hebben al veel bezoek gehad, iedereen had een "wow"gevoel, ik ben er zelf ook heel trots op.

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking, het vraagt naar meer!!!

Groetjes,

Kristel , Aerendonck

 

Nicky,

De kinderen zijn binnengekomen, ze konden zich niet meer inbeelden hoe het ervoor was, gelukkig hadden we de foto's nog.

Niet te doen, het is helemaal hun stijl, ze willen allemaal verhuizen, als ze dit zeggen, dit zegt alles, we hebben daar zeker één uur in de zetel gezeten, en punt per punt alles echt bewonderd, ons dochter zei, zoals je bij de geboorte naar het kindje kijkt, dat doe je hier ook, en Nicky ik denk dat dit genoeg zegt.

Nicky je hoort zeker nog van ons, en van de kinderen.

Martine, Geluwe

 

 

Beste Nicky,
Na vele zware maanden van hard zwoegen, zijn we tot een heel mooie zaak gekomen, dankzij jou, ik schrijf dit nu met de tranen in mijn ogen, en denk aan onze mooie tijd van de laatste maanden ik heb een grote mond maar een klein hart, en er zijn maar een paar mensen die ik meedraag in mijn hart, en jij hoort daar nu ook bij, want ik vind jou een heel sympathieke vrouw, die veel voor mij en Ilse heeft gedaan. Ik ga je missen, toch niet vergeten.
Stefaan, Ilse, bedankt meiske
Restaurant L'Hommard Bizarre, St- Martens- latem

 

Nicky,
Langs deze weg willen we je nog eens extra bedanken voor onze gezellige warme woonst, we leven al de hele week als in een droom. Het is echt fijn om met je samen te werken, want geen moeite is je teveel!
Vanwege de hele familie Van Wabeke,Nevele, hartelijk dank

 

Dag Nicky,
Mijn gevoel over mijn coconnetje is zalig, ik voel er mij in de zevende (nee achtste) hemel. Ik ben toch zo fier. Het is meer dan geslaagd, wat weet jij toch goed wat ik bedoel. Ik herken mezelf niet meer, vroeger bleef ik maar overwegen wat ik zou doen. Nu kan ik zonder aarzelen beslissen en dit komt door jou, niet alleen omdat je zeer professioneel bent, maar omdat jij mijn knoop, zeer geruststellend en met blindelings vertrouwen kunt doorhakken, weet je , zo is er maar één die mij zo kan overtuigen! Bedankt voor alles!!! Bericht voor je man: draag goed zorg voor uw vrouwke, want zij is van onschatbare waarde(zeker op professioneel vlak, maar vooral als mens) zij kan niet gekloond worden, zo bestaat er maar één!!
Dag super nicky!!!
Chris en Marc Van Der Heyden, Letterhoutem

 

Dag NIcky,

De reacties waren één voor één fantastisch, iedereen vond het prachtig! We zijn heel blij met wat je voor ons gedaan hebt, bedantkt.

Groetjes Françoise Blanken, Erpe-mere

 

Beste Nicky,
Bij deze wil ik jou bedanken voor het professionalisme die je getoond hebt tijdens onze verbouwingswerken. "sfeer" in huis vind ik van essentieel belang en nooit vroeger was ik iemand tegenkomen die precies in dezelfde richting zat zoals ik. U heeft me zoveel geholpen en gesteund met uw eraring. Bedankt voor de prachtige inrichting,
Groetjes, Dominique Wijns, Grimbergen

 

Dag Nicky,
Met deze wil ik jou bedanken voor de mooie inrichting die u ons gegeven hebt, we genieten tevens van de bewonderde commentaar van familie en vrienden. Onze waardering gaat vooral naar u sfeervolle stijl en het correct naleven van uw afspraken
Bedankt,
Robert en Elise, De Borre, Brakel

 

Beste Nicky,
Dank je wel voor de leuke dag die wij afgelopen vrijdag hebben gehad. Wat een energie heb jij! Wij waren versleten, en zagen, ?s nachts alleen maar lampenkapjes en meubelen voorbij komen. Wat een geweldig huis hebben wij nu gekregen alles is perfect op elkaar afgestemd, niets teveel niets te weinig. Je hebt van een onsamenhangend geheel een eenheid en geborgenheid weten te realiseren. De eerste dag had ik het gevoel dat ik droomde. Lieve nicky, je bent een bijzondere vrouw met een mooie gave! Wij wensen jou en gezin veel geluk toe en zijn er van overtuigd dat je veel mensen gelukkiger kunt maken met een prachtig interieur
Veel liefs ook namens
Evert, Elise , Vincent, Graziella Ivens, Steenbergen

 

Hey Nicky,
Wij zijn zo blij met het resultaat. Het is juist of we in een ander huis thuiskomen. Ja, een "thuis". Mijn favoriet plekje is de spiegel met het speciaal tafeltje, En de foto?s van de kinderen. Als de kaarsjes branden vind ik het zo rustgevend om vanuit de zetel ernaar te kijken. Gianpiero zijn favoriete plek is natuurlijk de éénzit. Daar zit hij dan, juist als een "don". De reacties van onze familie en vrienden zijn waaaaaaaaaaaaw. Mijn broer was de topper. Die kreeg niets gezegd alleen maar sjiek, sjiek, sjiiek... Mijn zus zei al dadelijk van: als ik mijn interieur zal veranderen mag Nicky beslist langskomen. We zijn zo blij dat we de stap gezet hebben om met u te werken, anders was het nooit zo cosy, gezellig en warm geworden als wat jij hebt gedaan.
Bedankt voor alles,
Vriendelijke groetjes,
Vassilia Tota, uit Genk

 

Hoi Nicky,

We zijn verschillende keren nog eens terug gaan kijken om ervan te genieten. Het is echt heel erg goed meegevallen en t' ziet er beeldig uit, net uit de boekskes. We willen je echt bedanken voor de goede zorgen en hopen dat je nog eenns fout rijdt als je in Antwerpen bent, en dan per ongeluk naar ons toe rijdt!

Vele groetjes,

Christel en Sven, Kapellen

 

Dag Nicky,

We zijn nog aan het bekomen van ons interieur. Het is super gezellig, voorals de latjes zorgen mee voor de aangename sfeer.

Elke keer opnieuw zijn we verrast en blijven maar rondkijken.

We krijgen mooie racties. "Jullie interieur is zoals in de boekjes"

Iedereen is vol lof. Dit hadden we al eerder moeten doen!

Wij zijn blij jou/jullie te mogen leren kennnen.

Vele knusse groeten,

Familie Deslachmuylder, Herne

 

Goede morgen Nicky,

De reacties zijn super! Degene die het al gezien hebben , hebben er geen woorden voor, zo mooi vinden ze het.

Het is gewoon thuiskomen nu! De warmte die ik wou, die was er wel maar nu is het gloed!

Bedankt voor de fijne samenwerking,nog veel succes, maar dat zal wel geen probleem zijn.

Groeten, Veerle Smet, Kruibeke

 

Beste Nicky,
We hebben gisteren bezoek gekregen, die konden er niet over dat alles zo mooi was. Ik zei hen dat het zonder jou niet gelukt zou zijn, en daarvoor zijn we je nog steeds dankbaar.
bedankt, en vele groeten,
Denise,Paul Verhavert, Buggenhout

 

 

Hallo Nicky,
Onze kenniskring is bijna volledig geweest en de commentaren zijn nog altijd positief! Sommigen vinden zelfs op het eerste moment niet de juiste woorden.
Vele groetjes en bedankt
Sophie en Geert, Aalter

 

Dag Lieve Nicky,

Dankzij de wereld die jij voor ons creëerde, wanen we ons nu samen als in een zalige droom, uniek gevoel wat je ons bezorgd hebt, van harte bedankt, liefs van ons

Familie Hogemuhe uit Bergen Op Zoom

 

Beste Nicky,
Heel genegen, en oprecht dankjewel voor alle goede ideeën die van ons huis een warme thuis hebben gemaakt, het is leuk samenwerken met jou
Roger en Evelyne Opsomer

 

Nicky,
Ik ben fier op jou, je net gezien op tv-makelaar, het droomhuis bij vtm , Pure klasse!!
Groetjes martine , Landegem

 

Hallo Nicky,
Mijn man was heel tevreden toen hij binnenkwam. Het samenspel van de verschillende kleuren en texturen van de muren, sofa, tapijten, gordijnen, is in één woord schitterend.
Bedankt, en groeten,
Myrjam Ausloos, Antwerpen

 

Beste Nicky,
dit is een gedicht voor jou geschreven:
't is er nu eindelijk van gekomen
Ik heb nu pen en papier genomen.
't Begon een jaar of twee geleden,
We keren nu terug in 't verleden.
Je kwam de eerste keer bij ons thuis,
Om alles te wijzigen aan ons toekomstig huis.
Ik had zo mijn vooropgestelde ideeën
Maar daar ging jij niet door de knieën
Na veel gepraat en overleg,
Had je tot slot je eigen zeg.
Bouwen is toch vermoeiend,
Maar met jou bleef het boeiend.
Je vertelde niet enkel je boodschap
Maar 't was ook de start van een vriendschap
Daarom wil ik je nogmaals bedanken,
Zonder janken
't was leuk, 't was fijn,
Dat onze vriendschap, mag blijven zijn
Tonia, Marc, Quinten, Celine Bradt- De Paepe, Nazareth

 

Dag Nicky,
Zondag hadden we naar aanleiding van mijn moeder haar 80e verjaardag een feestje georganiseerd bij ons thuis. We waren met 18 personen en was plaats over. De reacties over het interieur waren allemaal heel positief, mijn vriendin zegt: "dat haar haar recht kwam toen ze binnen kwam"
Vele groeten, ook van mijn ma,
Francine Vandenbossche, Gent

 

Beste Nicky,
Bij deze willen we jou bedanken, en dat je nog vele mensen een gelukkig mag maken zoals je bij ons deed, bij het inrichten van onze gezellige woning.
Laurence en Daniel Martens, Lochristi

 

Beste Nicky,
Nogmaals bedankt voor je mooie realisatie in onze woonkamer! De kinderen waren enthousiast bij hun thuiskomst, hun reactie, in hun termen even te herhalen, wow, megawijs, chique. Het is ? echt waar- gewoon prachtig en heel gezellig. Tony en ik zijn blij dat we je advies op alle vlakken hebben gevolgd. Ook mijn ouders stonden vol verbazing en verwondering te kijken naar het nieuwe interieur. Ze vonden het een hele verandering en uiteraard verbetering. Mijn vader zei letterlijk : ?het vormt nu echt een mooi en sfeervol geheel,? mijn moeder wist niet wat te verwachten van de renovatie en stond echt perplex! Bij elke hoekje dat ze ontdekte, zei ze "oh zo mooi"
Vriendelijke groeten en een dikke merci en proficiat van ons allemaal,
Tony ,Ingrid, Andreas, William, Braeckman,Melle

 

Hoi Nicky,
Ik wil je nog eens bedanken voor het mooie interieur dat je ons gegeven hebt. Het is gewoon prachtig. Ik geraak er niet op uitgekeken, telkens ik in de living kom is dat een wow gevoel, zalig gewoon. Ik heb je gisteren gezien op tv- makelaar, op vtm, en je hebt dat heel goed gedaan. Met kerstmis het ik heb boek passie voor stijlvolle interieurs gekregen, en ik moet toegeven dat jouw project het mooiste was! Ja nicky, je hoort echt bij de top!!!
Vele groetjes en bedankt, Ann Leyssens, Beverlo

 

Beste Nicky,
Ons nieuwe interieur begint nu, na de eerste "schok" stilaan te wennen. We zeggen "schok" omdat wij totaal overrompeld waren bij de aanblik van ons nieuwe interieur. Dat het zo mooi zou zijn hadden wij echt niet kunnen dromen. Zelfs mijn man was enthousiast en zei de eerst morgen "je zou wel een uur vroeger opstaan om rustig in de woonkamer te kunnen vertoeven". Wij willen je heel erg bedanken voor je hulp, het was een genoegen om met je samen te werken! We wensen je het allerbeste!!
Jos en Marleen Vanderghucht, Dworp

 

Dag Nicky,
Eerste reacties zijn zeer lovend van Dieter zelf en ook van zijn mama. Prachtig geslaagd, af , zoals in de boekjes. Bedankt voor het prachtige resultaat. We zullen dubbel en dik genieten dit weekend
Vele groetjes Dieter, Wendy, Ella en Lennert Muylle, Haalterd

 

Beste Nicky,
Eerst en vooral nog eens bedankt om ons huisje zo gezellig te helpen inrichten, iedereen is zeer positief. Mijn schoonmama zei me zelf dat ik precies in een kamer van een 5 sterren hotel slaap. Als dat geen compliment is.
Groetjes Els Buttaye, Koksijde

 

Nicky, bedankt
Alleen maar positieve reacties gekregen, iedereen is verrast van de grote verandering en vooral van de warme kleuren!
Groetjes Martine Depreeuw, St- Martens-Latem

 

Beste Nicky,
We zijn zaterdag met de familie gaan kijken naar Oostende, mijn ouders vinden het heel mooi! Zelfs mijn zus, die echt wel een moderne stijl heeft vond het zeer geslaagd, en zei dat ze het zeer mooi vond. Mijn vader zegt dat het groter lijkt dan vroeger en ook hij was heel positief en tevreden van het resultaat. Ben dus heel blij dat ook mijn papa content is en het ook zo geuit heeft, hij bedankte me zelfs.
Groetjes en bedankt, Ann Thermote, Waregem

 

Beste Nicky,

Ondertussen leven wij al meer dan een jaar in de mooie omgeving die jij voor ons creëerden de zithoek en eetkamer zijn de plaats bij uitstek om met de familie samen te zitten, en dit in het bijzonder na de terugkeer van onze oudste zoon, die 5 maanden in Canada studeerde, voor het gezin is de tvkamer het succes, voor mij uiteraard de keuken waarin we al vele vrienden, met lovende woorden voor de supergezellige inrichting(en natuurlijk ook een beetje het lekker eten) hebben ontvangen.

Bedankt om met zoveel goede smaak voor ons een gezellige thuis te realiseren.

Familie van Keerbergen, Overijse

 

Beste Nicky,

Iedereen van onze vriendenkring reageert op dezelfde manier, nl. "net als uit een boekje". Eeen buurman zei zelfs.. is dit nu niet te mooi om in te leven? Durven jullie dit gebruiken? Zo fantastisch gedaan! Of je het gelooft of niet, maar ikzelf ben nog steeds in shock... telkens ik door de woonkamer loop, kijk ik rond alsof het de eerste keer is....dit hadden we nooit zelf kunnen realiseren!

Groejtes, je hoot me vast en zeker nog..

Ginette Van De Sompel, Lochristi

 

 

Hallo Nicky,
We hebben zoveel positieve reacties gekregen op ons nieuwe interieur
Bedankt, groetjes Sigrid Lievens, De Haan

 

Nicky,
Bedankt voor de fijne dag vandaag en voor de zeer professionele begeleiding.
Thomas en Helga De Coster, Kampenhout

 

Dag Nicky,
Ik vind mijn woning buitengewoon goed geslaagd, en de familie die langs is gekomen, hadden allemaal lovende woorden over het geheel. Ik wil je bedanken voor het geslaagd geheel
Groetjes, Claire Vandermeiren, Kampenhout

 

Hallo beste Nicky,
Wij willen je nog laten weten dat we heel tevreden zijn met de metamorfose van onze woonkamer en dat we al veel positieve reacties gekregen hebben. Een dikke proficiat voor je mooie werk, en bedankt voor de goede raadgevingen.
Annemie Horemans,Bouwele

 

Dag Nicky,

We zijn weggeweest voor enkele dagen, we waren in een mooi hotel, echt waar... Maar toen we terug thuis kwamen gingen onze ogen teurg open, thuis moesten we gebleven zijn. Nicky nogmaals bedankt.... het geheel is zo mooi geworden. In de vakantie is er hier veel volk over de vloer geweest, en wat een succes, iedereen zei precies hetzelfde, ge kunt dit niet alleen, dat is echt professioneel werk, u naam is hier veel genoemd geweest, mond aan mond reclame is altijd het beste.

Tot laten nog eens, groeten,

Martine Decupere, Geluwe

 

Beste Nicky,
Bij elk bezoek dat we krijgen geven mensen ons complimenten over ons mooie interieur, dankjewel
Familie de Prins en kinderen, Kapellen op De Bos

 

Beste Nicky,

Ik was pas om 22.00 u thuis, en dus heeft mijn man ondertussen ruim de tijd gehad om te "wennen" aan de nieuwe look van ons huis.Hij zei zelf dat het prachtig is, en veel gezelliger en intiemer dan voorheen.Wij zijn het roerend eens en wensen je dan ook te bedanken voor de geslaagde transformatie van ons interieur.

Vriendelijke groeten,

Cecilia, Schiplaken

 

Beste mevrouw Nicky,
We geven u naamkaartjes al aan verschillende vrienden door, want iedereen is weg van ons interieur.
Groeten, familie Vandevijvere , Lochristi

 

Dag Nicky,
Alles is subliem, iedereen is er weg van, de redacties zijn om te positiever. Nogmaals een dikke proficiat en heel hartelijk bedankt, je bent een toverfee!
Christel Janssens, Sint-Lievens-Houtem

 

Hoi Nicky,
Hartverwarmende reacties, zaaaaaalig gewoon
Margriet Scheire, Heusden

 

Beste Nicky,
Een bloemetje voor jou omdat... ik heel blij ben dat ik jou... een heel sympathieke vrouw met heel veel talent, mocht leren kennen....jouw fantastische ideeën zo goed accorderen met de mijne? Mijn woning is omgetoverd tot een warm nest waarin ik het zalig vind om thuis te komen en waar ik nu tot rust kom.
Van harte, Ingrid Gottschalk, Heusden

 

Beste Nicky,
Van harte gefeliciteerd met uw prachtige creatie in onze woonkamer Onze familie en vrienden uitten vele bewonderde "ok, prachtig" Bedankt voor de vele tips, uw stiptheid, en correctheid! U getuigt werkelijk van top professionalisme, van oog voor details, en voor evenwicht in kleur en stijl
Nog veel succes, familie Van de Velde, Zomergem

 

Beste Nicky,
Namens de ganse familie, hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
Familie Hullaert, Lochristi

 

Beste Nicky,
Ons gezin is heel tevreden over de geslaagde inrichting in onze woonkamer, we vinden het een hele verbetering, het voldoet 100 procent aan onze verwachtingen.
Familie Callens, Tielt

 

Dag Nicky,
Nogmaals bedankt voor de vele interieurtips en het geslaagde geheel.
Familie Van Doorselaere, Wondelgem

 

Beste Nicky, en echtgenoot,
Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de fijne en correcte samenwerking! Het was voor ons een waar genoegen met jullie om te gaan. Ook van harte dank voor het prachtige interieur. Zonder jou was het zeker niet gelukt!, we zijn jou er nog steeds dankbaar voor!
Vele groetjes, familie Vergauwen, Buggenhout

 

Dag Nicky,
Ik kan je alleen maar zeggen dat er tot nu toe alleen maar positieve reacties waren, wij zijn super enthousiast over het resultaat
Groetjes, Els Uyttendaele, Schellebelle

 

Hallo Nicky,
De commentaren zijn heel positief! Iedereen vindt het een ander huis geworden.
Vele groetjes, Sophie en Geert Davey, Aalter

 

Liefste Nicky,
Bedankt voor de mooie kaart, en de geslaagde samenwerking!
Leen Fort, Herzele

 

Nicky,
Bedankt voor alle advies en de mooie resultaat, prachtig!
Familie De Cloedt, Sint -Denijs-Westrem

 

Mama,
Je stand op de sfeerbeurs, was de mooiste van allemaal! Echt waar, jouw stand was niet mooi, maar super mooi! Dat hij zo mooi was, komt omdat je ervoor zo hard gewerkt hebt.
van je kleine kapoen Gaëlle!

 

Nicky,
Het bloembakje is een cadeau voor het mooie interieur, bedankt!
Familie Vosse, Sint-Martens-Latem

 

Dag Nicky,
Bedankt voor alles, ik kan je verzekeren dat je ons niet hebt teleurgesteld! Op een rustige en artistieke manier hebt gij met veel kennis van zaken heel wat bijgedragen tot het mooie resultaat van onze woning.
Familie Krikilion, Galmaarden

 

Beste Nicky,
Het artikel is mooi geworden, maar het is ook een prachtig interieur, de complimenten voor je sublieme smaak en kunde!
Yvonne Van Galen, Nederland

 

Beste Nicky,
Iedereen bij ons thuis van klein naar groot was wildenthousiast over het resultaat. Veel woorden om te zeggen dat je fier mag zijn op je creatie, een grote pluim ook voor jouw team, en van mijnentwege een virtuele knuffel
Familie De Winne, Wetteren

 

Nicky,
Vele dank voor alle vriendschap ontvangen bij de goede keuze van mijn prachtige zetels, groetjes Georgette, Gent

 

Nicky,
Een grote bedankt!
Benoit Dupont, Borchtlombeek

 

Dag Nicky,

Mijn echtgenoot is op maandagavond teruggekeerd uit Bratislava van zijn werk en vindt onze living eveneens de TOP! Elke avond genieten we nu van de gezellige warmte en sfeer.

Reacties van bezoekers zijn tevens heel positief. Onze meisjes nodigen nu speciaal vriendinnetjes uit om naar ons nieuwe interieur te komen kijken.

Groetjes, Herlinde Deturck, Brugge

 

Beste Nicky,
Wij voelen ons opperbest in ons nieuwe interieur. De reacties van familie en vrienden zijn zonder meer fantastisch : we zien de monden open vallen en uw kaartjes worden gretig gevraagd.
Groetjes, Dirk en Caroline Durez, Brakel

 

Dag Nicky,
Bedankt voor het gunstig gevolg en uw correctheid!
Groetjes, mevrouw De Crem, Aalter

 

Dag Nicky,
bedankt om onze woning tot een fantastisch resultaat te brengen. We denken misschien allemaal dit kunnen we zelf, maar dat is niet zo. Nicky, met dit schrijven wil ik je meteen bedanken om van onze woning een paradijsje te maken, en ook voor de correcte samenwerking
Familie Haeck-VandenBossche, Mariakerke

 

Dag Nicky,
Dankzij jou is mijn huis geworden zoals ik het mij voorstelde. Alles mag zonder schroom geslaagd genoemd worden! Nogmaals bedankt!
Hans Vroman, Kortrijk

 

Liefste Nicky,

Wat ben ik toch trots op jou, wat je allemaal doet, en hoever je het wel gebracht hebt! je mag terecht fier zijn op jezelf! Ook jouw oma en opa zouden dat geweest zijn, met een paar traantjes erbij, je bent een fantastische dochter voor mij en een goede moeder, ik zie je graag, kusjes mama.

 

Beste Nicky, Bedankt voor de uiteenzetting, Het was heel boeiend en interessant. Jij verwoordt hetgeen ik zou willen realiseren. Groetjes, Sophia Blanken, Oostende

 

Dag Nicky,
Mijn man en ikzelf willen jou bedanken voor je hulp bij het omtoveren van ons interieur dat nu gezellig en knus is.
Liefs, Jamilie Depuydt , Jabbeke

 

Hoi Nicky,
De reacties zijn navenant. Niks als complimenten. Kortom allemaal tevreden, en wij ook!
Bedankt, familie Van Heuvelen, Herten in Nederland

 

Dag Nicky,
Bedankt van harte voor jouw inzet en jouw oog voor detail, voor ons is dit project meer dan geslaagd. You are the best!
Vicky en Luc, Van Ceulebroeck, Merelbeke

 

Nicky,
Bedankt alles ziet er fantastisch uit!
Familie Van Den Berg, Weelde

 

Dag Nicky,

Ik heb zonet jouw venieuwde site bezocht, heel geslaagd!

Past volledig bij jouw stijl. Het is gewoon Nicky zoals we haar kennen: klasse. Veel succes nog verder!

Groejtes, Hans, Zwevegem

 

Beste Nicky,
Bij deze wil ik jou bedanken voor jouw leuke ideeën, het is prachtig geworden
Familie Schellaert

 

Beste Nicky,
Allereerst een dikke proficiat met je bijdrage in het boek met passie voor stijlvolle interieurs. Wij hebben het onlangs gekocht en we vinden jouw reportage verruit één van de betere en dat tussen al die grote namen! Onze smaken komen blijkbaar goed overeen en we zijn dus heel blij dat we met jou in zee zijn gegaan.
Vele groeten, Christel en Sven Voortdekkers, Kapellen

Graag meer vernemen over mijn aanpak of een afspraak maken?